Sola ese mai ata. O le isi lea Nissan X-Trail?

Anonim

Na fa'atuina muamua i le 2013, o le augatupulaga o lo'o iai nei Nissan X-Trail ua lata ona feiloai ma lona sui ma e foliga mai o lenei ua uma ona aliali mai i luga o le initaneti i se "matagofie" sola ese o ata.

O ata na tuʻuina atu e le Instagram itulau @Kurdistan_Automotive_Blog ma e le gata ina faʻaalia pe faʻafefea fafo, ae faʻapea foʻi totonu o le tupulaga fou o le SUV Iapani.

Amata i fafo, o le X-Trail fou e sau ma le faailoga fou logo (debuted i luga o le manatu Ariya), vaaia le masani Nissan "V" grille tuputupu ae ma ua vaeluaina moli, o se fofo debuted i le uluai augatupulaga o le Juke .

Nissan Rogue (X-Trail)
I nisi maketi X-Trail ua lauiloa o Rogue.

I le pito i tua, o suiga e itiiti ifo le faʻalavelave. Ae ui i lea, o moli fou ma le faʻaaogaina o se mea faʻaleagaina e sili atu ona mataʻina.

Ma i totonu, o le a le suiga i le Nissan X-Trail?

I totonu o le Nissan X-Trail fou e sili atu ona manino suiga. I le amataga, o le uili mafolafola pito i lalo ma le tuʻuina o le faʻaogaina o le infotainment system screen i luga o le dashboard e tu i fafo.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le aotelega, o le foliga na sili atu ona laʻititi ma, sili atu i mea uma, sili atu faʻaonaponei. Ma le mea mulimuli, o le faʻaaogaina o se faʻailoga fou o meafaifaʻaili e tuʻu mai.

Nissan Rogue (X-Trail)

E tusa ai ma afi e tatau ona faʻaogaina e le X-Trail fou, o loʻo tumau pea le le iloa, ma e le o iloa pe o le a suia pe leai foi afi Diesel mo se fesuiaiga faʻafefiloi.

Punaoa: Carscoops ma Motor1.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili