Amata malulu. Ma o le mea lena… O se pikiapu Jaguar

Anonim

O lena Jaguar pikiina na fa'aalia i se fa'asalalauga Craiglist i le Iunaite Setete ma fa'atupuina ai so'o se mea fiafia, lelei ma leaga. E le'i iai lava se pikiapu a Jaguar… e fa'afefea ona i ai se tasi i luma ole S-Type, le muamua ole XF?

O se tasi lea o na foafoaga uiga ese o loʻo faʻatumauina le lalolagi o taʻavale ma o le tasi lenei e mafua mai i le tuʻufaʻatasia o le 2000 Ford F-150 ma le Jaguar S-Type mai le tausaga lava e tasi - ma le fia iloa, i le taimi na iai Jaguar i Ford.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, i le faʻaopoopoga i luma, e mafai lava ona tatou vaʻai i se itu e alu ese ai ma uili tulaga ese, ma e le o totonu foi na sao mai lenei faʻalavelave. Faʻainisinia e tumau pea e pei o tulaga masani, faʻapipiʻiina i se tasi o le V8 na maua i lena taimi, ma le 5.4 l ma naʻo le 260 hp.

Mo i latou e fiafia i ai, o lenei pikiapu "Jaguar" tau 7000 tala (pe tusa. 6000 euros), o le tino e manaʻomia sina gauai, o loʻo i ai ni paʻu fou ma taofi, ma afai latou te le fiafia i le lanu, o le tagata o loʻo iai nei e faia le vali. avanoa. ma se isi lanu, mo le isi $4000.

E foliga mai, e iai tofo mo mea uma…

Jaguar pikiina
Jaguar pikiina
Jaguar pikiina
Jaguar pikiina

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili