O le kopi Iapani mulimuli o Abarth 124 Spider na alu i luga mo le faʻatau

Anonim

Faatasi ai ma le faaiuga o le gaosiga na faasilasilaina toeitiiti atoa le tausaga talu ai, o lea ua oo mai ai le tala i Iapani, le kopi mulimuli o le Abarth 124 Apogaleveleve o le a fa'atautu'i i se mea fa'ainitaneti. O le manumalo o le a tuʻuina atu i se fesoasoani, Shine On, lea e fesoasoani i tamaiti e maua i gasegase tuga ma o latou aiga.

I le faʻaopoopoga i le faʻatautuʻi o le kopi mulimuli o le Abarth 124 Spider, o se faasologa o ata na faia e le FCA's Centro Stile lava ia ma se faʻailoga alumini e mafai ona e vaʻaia ai le ata o le auala ma le faʻamatalaga i le mea moni o le lomiga mulimuli. o le a fa'atautu'i fo'i, fa'apea fo'i ma le fa'aupuga, ose mea fa'alagona "I taimi uma e te oe..."

O le fa'atautu'i ua uma ona fa'agasolo ma fa'ai'u i le aso 29 o Novema, fa'atasi ai ma le tauofoga muamua mo le ta'avale e amata i le 3.7 miliona yen, e tusa ma le 29 840 euros.

Abarth 124 Apogaleveleve

“Ou te matua mitamita lava i lenei galuega alofa e lagolago ai fanau lea e aofia ai foi ma le apogaleveleve mulimuli e 124 o loo maua i le laueleele o le oso a’e o le la. Mo Abarth Iapani o le tele o maketi faatau atu i fafo, o loo tuputupu ae pea ma fai ma sui o se tu masani malosi mo le This charity fa'atautu'i ose fa'amaoniga lea o lo'o tu'ufa'atasia ai le tatou "akarava" ma le atunu'u ma ona tagata, ose fa'aaloalo fo'i i le ulua'i Abarth na gaosia iinei i Iapani.Ma le mea mulimuli, o se fa'amanatuga lelei fo'i le masina o le fa'ailoga o le akarava, pei matou te faia i tausaga uma."

Luca Napolitano, Faatonu Sili o Fiat EMEA

Le ta'avale Italia-Iapani

Matou te iloa uma lava o le Abarth 124 Spider, faʻapea foʻi ma le Fiat 124 Spider, o "uso" o le Mazda MX-5 ND o loʻo i ai pea i le gaosiga. Ae ui i lea, i le faʻaopoopoga i se tino faʻatulagaina faʻapitoa e faʻaalia ai le uluai 124 Spider, na maua ai se faʻataʻitaʻiga tulaga ese o se taunuuga o le filifiliga fiafia e tuʻuina atu ia te ia se afi faʻapitoa.

Abarth 124 Sketsa apogaleveleve

O se tasi lea o mamanu e 10 o le a fa'atautu'i fo'i. Va'ai le vaega o totoe i lenei fa'ailoga.

Nai lo le faʻaogaina o masini faʻapitoa masani o le MX-5, na faʻaogaina e le 124 Spider le auaunaga a le 1.4 Turbo o Fiat, lea na suia atoa ai uiga o le faʻataʻitaʻiga. I le tulaga o le Abarth 124 Spider, o le mea sili lea ona malosi i mea uma, faatasi ai ma le turbocharged tetra-cylinder e ofoina atu le 170 hp o le mana ma le 250 Nm o le malosi, o fuainumera e mafai ona faigofie ona "faʻafiafiaina" le pito i tua o le auala.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae paga lea, o le 124 Spider, po o le a lava le lomiga, e leʻi ausia le manuia faʻatau pisinisi, o lea na faʻaalia ai lana galuega e puupuu nai lo le masani. Ina ua faʻaalia i le 2015 ma faʻamalolo i le 2016, o le galuega e leʻi oʻo i le lima tausaga.

Faitau atili