Volvo na faia le M ina ia e le tau fa'atau se ta'avale

Anonim

O LE M , mobility, o le Volvo Car Mobility brand fou, ua fa'amoemoe e tu'uina atu ni auala sili i le umiaina o ta'avale i le taimi nei. E fa'atatau i tagata fa'atau a le taulaga, o se auala e fa'alautele ai le ofo a le igoa Suetena o auaunaga tau fe'avea'i i le lalolagi atoa. O le avanoa ma maua, e ala i se talosaga faigofie i luga o le telefoni poʻo le laulau.

E tusa ai ma le Volvo i se faʻamatalaga, o lenei faʻailoga fou o le a faʻatautaia, faʻaopoopo i le ofoina atu o avanoa i taʻavale ma auaunaga, ia malamalama i manaʻoga o tagata faʻaoga, o latou manaʻoga ma a latou masani, ma faʻamaonia ai a latou ofo ma poto masani.

Avanoa, i le amataga, mai le tautotogo o le 2019, naʻo Suetena ma le Iunaite Setete, M e faʻaaogaina le 20 tausaga o aʻoaʻoga ma faʻamatalaga mai Sunfleet, o se kamupani fefaʻasoaaʻi taavale a le Volvo Car Group, lea i le lumanaʻi. o le a tuʻufaʻatasia i totonu o le kamupani fou.

Le fou Volvo XC60 T6

Volvo Cars ua sili atu nai lo na o se kamupani taavale. Matou te iloa o loʻo toe mafaufau tagata faʻatau i le manatu masani o le umiaina ma o le M o le a avea ma se vaega o lena tali.

Håkan Samuelsson, Peresetene ma Pule Sili o Volvo Cars

Volvo Car Mobility CEO Bodil Eriksson na faaalia e faapea "matou te vaaia i M le avanoa e maua ai se poto masani", ma "Stockholm o le a avea ma aai faavae mo le atinae a M", talu ai o iina "ua matou o mai e faia se tele maa o suʻega”. O le mea moni, "o le a matou faʻalauiloaina se suʻega faʻataʻitaʻiga i lenei tausaga, i le tautoulu", faʻaiʻu ai le tagata lava e tasi e pule.

Faitau atili