Ua tu'uina atu e le BMW le BMW 4 Series Convertible fou.

Anonim

O le fa'ailoga a Munich e mana'o e ta'imua i le vaeluagalemu o le convertibles vaega ma le fa'alauiloaina o le BMW 4 Series Convertible fou.

O le gagana fou a le stylist a le German brand na faʻafeiloaʻi ma le BMW 4 Series Coupé e sili atu ona manino i lenei faʻataʻitaʻiga lona lua i le faasologa, lea ua mafai nei ona savali ma lou lauulu i le matagi.

Fa'atasi ai ma lenei fa'ata'ita'iga BMW e fa'amoemoe e fa'atulaga se tulaga fou i le tulaga o le fa'amalosi, lalelei ma le fa'afiafiaga o le ta'avale - pe fa'atasi pe leai se pulou. I le faaopoopo atu i lona mamanu tulaga ese, o le BMW 4 Series Convertible e tu'u ese mai lona muamua le BMW 3 Series Convertible e ala i le tele o mea fou fa'apitoa. O le "bimmer" fou e lautele ma umi i le va o axles nai lo lona muamua.

BMW 4 Fa'asologa Fa'aliliu

I le pito i luma, ua fa'apipi'i le uili fa'alua "fa'apipi'i" i moli o lo'o fa'aulu i luga o le ea tele i totonu o le pusa. Ae ui i lea, ina ia faʻaluaina le malosi o le faʻataʻitaʻiga, na faʻapipiʻi ai ea ea, faʻatulagaina i tua o faʻailoga uili pito i luma. Faʻatasi ma pupuni o le ea, elemene e faʻaitiitia ai le vevesi aerodynamic i uili pito i luma.

Mo lona faʻalauiloaina - e leʻi faʻatulagaina se aso - e lua afi penisini o le a maua, mo le puritanical, ma le tiso mo le tele o tupe maua. O le 435i o le ai ai se afi afi penisini ono-silinder ma le 306hp ma le 400Nm, o le 428i o le ai ai se afi e lua lita ma le 245hp ma le 350Nm. O le 420d, i le isi itu, o loʻo avanoa ma le lua lita afi afi o le 184 hp ma le 380 Nm. O loʻo lagolagoina uma e tolu e le TwinPower Turbo tekinolosi, faʻapipiʻi lelei le saoasaoa, elasticity ma le faʻaitiitia o le taumafaina, aʻo tausisia foi le EU6 emission standards.

P90136199_highRes

E lua pusa fa'aoga o le a maua, o le ono-saosaoa tusi lesona e pei o le tulaga masani ma le valu-saosaoa otometi. O le fa'ata'ita'iga o le a fa'apipi'iina fo'i fa'atasi ma le Auto Start Stop function ma le BMW EfficientDynamics system ina ia fa'aitiitia ai le taumafa.

BMW 4 Fa'asologa Fa'aliliu

Ma ina ia aua ne'i fememea'i tagata o lo'o nofoia, o le a maua se poloka matagi, o lea ua lautele ma faigofie ona teuteu. O loʻo maua foʻi ni faʻamafanafana o le ua ma le tolu vevela e mafai ai ona ave le lauulu i le matagi, pe o le taumafanafana poʻo le taumalulu.

O nofoa pito i tua e vateatea lava, e ui o tagata maualuluga e ono o'o i ni fa'afitauli ona o le pu'upu'u o le potuvae e o'o fo'i i le ulu pe a tapuni le pito i luga.

Fa'atosina ata

Ua tu'uina atu e le BMW le BMW 4 Series Convertible fou. 10266_4

Faitau atili