Faatali mo se BMW M4 Gran Coupe? E le tupu

Anonim

Ina ua uma ona faʻamaonia le taunuu mai o le M3 Touring ma le M4 Convertible, na faʻamaonia e le faatonu o le poloketi mo le BMW M3 ma le M4 fou, Robert Pilsl, o se BMW M4 Gran Coupe e le o se vaega o fuafuaga.

O le faʻamaoniga na oʻo mai i se faʻatalanoaga ma le upega tafaʻilagi a Siamani BimmerToday, lea na fai mai ai Pilsl: "I le taimi muamua o le a matou pipii atu i faʻataʻitaʻiga" faaniukilia ", ona oʻo atu lea i le Touring ma i lenei auala matou te talitonu o loʻo ia i matou se ofo atoatoa".

E tusa ai ma le avanoa o se M4 Gran Coupe o loʻo i ai, na taʻua e Robert Pilsl "i le taimi nei matou te le o vaʻaia le manaʻomia o se M4 Gran Coupe", e leʻo tuʻuina atu ni mafuaʻaga mo sea tulaga.

BMW M3 ma M4
O le M3 ma le M4 aiga o le a tuputupu ae ae le maua se M4 Gran Coupe.

I se tulaga tutusa, ua iloa o le BMW M o loʻo saunia lona muamua 100% eletise faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le malosi o avanoa e faʻavae i luga o le BMW i4, o ia lava e maua mai i le… 4 Series Gran Coupe - e lua autu e fesoʻotaʻi?

Aisea e sau mulimuli ai le M3 Touring?

I le faaopoopo atu i le talanoaina o le taunuu mai o le BMW M4 Gran Coupe, na saunoa foi le faatonu o le poloketi mo le M3 ma le M4 e uiga i mafuaaga na taunuu ai le M3 Touring i se taimi mulimuli ane nai lo ona "uso".

Na tauamiotonuina e Robert Pilsl le "faatuai" ma le mea moni e faapea o le BMW's M division e leʻi galue ma se veni mo sina taimi, faatasi ai ma le pulega Siamani na toe manatua: "O le M3 Touring o se taavale fou, matou te leʻi fausia se veni mo nisi. taimi. taimi".

BMW M3 Touring sipai ata
M3 Touring ua uma ona su'eina.

I lenei mea na faaopoopo e Pilsl: "i le faaiuga, o le 'aufa'atasi' e tatau ona faʻamaonia e pei o isi suiga. E manaʻomia nisi fetuunaiga e faʻaalia ai le M3 Touring e pei o le M3 sedan, le M4 Coupé poʻo le M4 Cabrio ".

Faitau atili