Alfa Romeo o loʻo saunia se faʻataʻitaʻiga e tauva i le vaega E

Anonim

Faatasi ai ma mataupu faʻatuatuaina i tua, faʻaeteete le tauvaga. Alfa Romeo o loʻo saunia se osofaʻiga fou ma o sini o mea masani: Audi, Mercedes, BMW ma Jaguar.

O le taimi mulimuli na auai Alfa Romeo i le taua mo le vaega E, na faia'ina ... ae na faia'ina i le faiga. O le mea moni, e oo lava ia i latou na manumalo - e eseese manatu e uiga i le manumalo - na faia i le tele o sitaili e pei ona faia e Alfa Romeo i lona toilalo.

O le Alfa Romeo 166, o le sui mulimuli a Alfa Romeo i le E-segment, e pei o Alfas uma, o se faʻataʻitaʻiga sili ona lelei na fanau mai i aʻoga faʻailoga a Italia. Ae ui i lea, o le "faʻapipiʻi" i nei uiga na oʻo mai ai foi ni faaletonu o le aoga Italia. Ioe, sa latou mateina, o le fa'atuatuaina e le'o lona malosi. Fai mai le matou faatonu o Diogo Teixeira, o le pule tuuto o le Alfa Romeo 166 2.4 JTD. Mo i latou o loʻo manaʻo eletise a latou "Italia" e leai se mea e sili atu nai lo le tau talafeagai e totogi e faʻasalalau i totonu o se tasi o faleoloa sili ona matagofie.

Ae faatasi ai ma na faafitauli i tua, Alfa Romeo e mafai foi ona avea ma se tauva ogaoga i totonu o le vaega E. BMW Serie 5, Audi A6, Jaguar XJ ma Mercedes E-Class faʻaeteete. O le faʻavae o le a maua mai i le lumanaʻi Maseratti saloon e igoa ia Ghibli. O le faʻalauiloaina o lenei faʻataʻitaʻiga fou Alfa Romeo e faʻamoemoeina i se taimi i le 2015. Ma e le o taʻalo tagata Italia i taʻaloga ...

Alfa Romeo 166

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Punavai: carmagazine.co.uk

Faitau atili