Audi e-tron fa'atasi ai ma le fa'aleleia o le auala ma le faiga fou e toe fa'aleleia ai le malosi

Anonim

Muamua 100% eletise SUV ma le fa-mama fa'ailoga, le Audi e-tron ua vave ona latalata i le taimi o lana folasaga aloaia, lea ua uma ona faʻatulagaina mo le isi 17th o Setema.

I le taimi nei, faatasi ai ma le vaega o le atinaʻe ua lata i lona iuga, o nisi o faʻamatalaga aloaia ma ata o loʻo amata ona faʻaalia, e uiga i se faʻataʻitaʻiga e folafola mai e amata se vaega fou i Audi. E le gata i tulaga o thrusters, ae faapena foi i itu e pei o le mamanu.

O le a fou le faiga o le toe fa'aleleia o le malosi

Faatasi ai ma tala fou ua uma ona faailoa mai, mo se faataitaiga, o le folafolaga e faapea o le a mafai ona toe faʻaleleia le faʻataʻitaʻiga i le 30% o le malosi o le maa , e ala i se faiga fou e toe fa'aleleia ai le malosi. Fa'atasi ai ma inisinia a le fa'ailoga e fa'amautinoa e mafai e le e-tron ona fa'aopoopo se kilomita fa'aopoopo mo kilomita uma na faia i le alu ifo.

Audi e-tron Pikes Peak 2018 Prototype

O lenei faʻamaoniga e afua mai, i le mea moni, mai suʻega na faia e Audi i nai aso talu ai i luga o le Pikes Peak ramp, i Colorado, ISA, faʻatasi ai ma taʻavale atinaʻe. Ua uma ona faʻapipiʻiina i le faiga fou o le toe faʻaleleia o le malosi, faʻatasi ai ma auala faʻaogaina e tolu: toe faʻaleleia le malosi; toe fa'aleleia o le malosi i tulaga "uili fua" e fa'aaoga ai le galuega e fa'amoemoeina le fa'asologa o le auala; ma le toe faʻaleleia o le malosi ma le faʻaogaina o le "uili saoloto" galuega i le faʻaogaina o le tusi, o lona uiga, faʻatasi ai ma le faʻalavelave a le avetaavale, e ala i le faʻaogaina o mea faʻaoga - tekinolosi e sili atu ona faigofie ona faʻaoga nai lo le faʻamatalaina ...

E lua afi, faʻatasi ai ma le Boost Mode ma le 400 km o le tutoʻatasi

I le faaopoopo atu i le faiga fou o le toe faʻaleleia o le malosi, na faʻaalia ai foi e Audi faʻamatalaga i luga o le faʻaogaina o le Audi e-tron, e amata mai i le "loto" - o se vaega e faia i afi eletise e lua, e tuʻuina atu se mana tuʻufaʻatasia o le 360 hp ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le 561 Nm.

Faatasi ai ma le faiga o loʻo manuia pea mai a Faiga Fa'ateleina , avanoa mo le sili atu i le valu sekone, o le taimi lea e maua ai e le avetaavale le mana uma e mafai: 408 hp ma le 664 Nm o torque.

Audi e-tron Pikes Peak 2018 Prototype

O lo'o iai se pusa maa o 95 kWh , o le Siamani eletise SUV o lea e ausia ai le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h i lalo ifo o le ono sekone (Audi e le faʻaalia le numera saʻo ...) ma le maualuga maualuga o le 200 km / h, o nei mea uma, faʻaopoopo i le tutoʻatasi, nei e tusa ai ma le taamilosaga WLTP fou, mai sili atu i le 400 kilomita.

Sitaili? Mulimuli i se taimi...

Ae mo le matagofie, ma e ui lava o ata na maua, e faʻavae i luga o iunite atinaʻe, faʻamaonia le faʻalauiloaina o le Audi e-tron o se SUV e lima-faitotoa, e faʻamaonia foi o le faʻataʻitaʻiga o le a faʻaalia se tino lona lua, ma se foliga sili atu ona malosi. , o se taunuuga o le tuʻufaʻatasia o laina faʻasolosolo ma laina o se coupé. Fa'aliliuga o le a fa'aigoaina e-tron Sportback ma o lana fa'aaliga aloaia e tatau ona faia i le tausaga a sau, i le 2019 Geneva Motor Show.

Audi e-tron Pikes Peak 2018 Prototype

Ae ui i lea, o le aiga e-tron o le a le gata i nei elemene e lua, aua o le a maua se isi, e taʻua o le e-tron GT, o le 100% eletise eletise ua fuafuaina e tau ai le tauva Tesla Model S, i lona lava fanua, e maua mai i le Porsche Taycan.

Ma le mea mulimuli, o loʻo i ai foi le avanoa, a o faagasolo taimi, e mafai ona tulaʻi mai se taʻavale taʻaloga sili, e faʻavae i luga o le tekinolosi lava e tasi, ma, i tulaga faʻalelei, e mafai ona mulimuli i laina o le prototype o le a faʻaalia, mulimuli ane i lenei masina, i Pebble Beach, ISA, lea na matou va'ai ai i ata fa'afiafia.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili