Ia faaauau pea le mata'utia. E alu Christine i le fa'atautu'i

Anonim

Mo ata tifaga mataʻutia ma e fiafia i taavale, o Christine o se ata tifaga (1983) e mautinoa o le a faʻatumuina le pili, faʻavae i luga o le eponymous galuega a Stephen King, ma faʻatonu e John Carpenter.

O le tala i le 1958 Plymouth Fury (na faia i le 1957), e igoa ia Christine e lona pule muamua, o loʻo "ola", o loʻo i ai i le au temoni ma e leai se faʻalavelave fasioti tagata. Luasefulu tausaga talu ona alu ese mai le laina gaosiga, ma i se tulaga o le tuulafoaia, na faatauina mai e se alii talavou na te toe maua.

O le amataga lea o se mafutaga i le va o le tauleʻaleʻa ma lana taʻavale, e le o toe umi ae lagona e ana faatosinaga faʻatemoni a le masini. I le gasologa o le tala, matou te vaʻaia Christine o amataina se galu fasioti tagata fou, faʻaumatia moni soʻo se taufaʻamataʻu uma i lona tagata fou ma talavou - faʻaalia ai le mafai e Christine ona toe faʻaleleia mai mea leaga na mafatia i le taimi o lana "faʻatau".

Christine, Plymouth Fury, 1958

O lenei Plymouth Fury, lea o le a fa'atau atu ia Ianuari 10th i Kissimmee, Florida, Iunaite Setete o Amerika, e ala i le Mecum Auctions, e na o le pau lea o le ata tifaga o loʻo faʻamauina, ma e aofia ai faʻamaumauga o le umiaina e Polar Filmes ma ata na saunia e le tagata gaosi Richard Kobritz. ma nisi o tagata fai ata tifaga ma le taavale - o lenei kopi na faʻaaogaina tele mo ata tapuni.

I le taimi o le gaosiga o le ata, 23 taavale na faʻaaogaina, i le va o le protagonist Plymouth Fury, faʻapea foʻi ma isi faʻataʻitaʻiga Plymouth faʻaonapo nei, le Belvedere ma le Savoy.

Christine, Plymouth Fury, 1958

Sa fa'apea fo'i ona toe fa'afo'i loloto, fa'atasi ai ma se poloka la'ititi V8 Wedge o lo'o nofo i lalo o le pona, fa'atasi ai ma kaburetor lua potu e fa, ma le fa'aogaina o le Offenhauser. O le felauaiga o le ituaiga otometi (TorqueFlite), ma ua uma ona fesoasoani i le foeuli ma le taofi servo. Le leitio — le “leo” o Christine i le ata, faatasi ai ma se filifiliga sili o '50s rock pese e fesootai ai — e na'o AM.

Christine, Plymouth Fury, 1958

O le fa'aopoopoina o ata tifaga o le "Fa'aeteete mo a'u, o a'u o le leaga mama, o a'u o Christine" pito i tua o le fa'amaufa'ailoga lea e fa'aliliuina i se mea e pei o le "Fa'aeteete ia te a'u, o a'u o le leaga mama, o a'u o Christine".

O loʻo faʻamoemoe le faʻatautuʻi o lenei Plymouth Fury, poʻo le Christine, o le a faʻatau atu i le va o le 400,000 ma le 500,000 tala (360,000 ma le 450,000 euros).

Christine, Plymouth Fury, 1958

Faitau atili