I le uili o le Opel Grandland X. Taunuu i Potukale i le 2018

Anonim

Ina ua maeʻa ona iloa le fou Opel Grandland X latalata, i se faʻaaliga na faia i Potukale, ua oʻo i le taimi e ave ai le tagata sili ona tele o le X aiga o le ituaiga Siamani.

DNA Siamani…ma Farani

O le Crossland X ma lenei Grandland X o le taunuuga o le faiga faapaaga na faamanatuina i le va o le GM ma le PSA Group i le 2012, aʻo leʻi mauaina le Opel e le vaega Farani. O lenei faiga faʻapaʻaga na faʻamoemoe e faʻaitiitia ai tau, faʻaogaina i le gaosiga faʻatasi o faʻataʻitaʻiga.

O le Opel Grandland X faʻaaogaina le EMP2 faʻaogaina e le vaega PSA i le Peugeot 3008. E ui o le Opel Crossland X o loʻo i ai lenei mafutaga masani ma le Farani SUV, o le a maua, pe a oso i le maketi i le kuata muamua o le 2018, o se mea moni. tauva .

E ui lava o fua e toetoe lava tutusa (o le Opel Crossland X e sili atu le maualuga ma umi atu nai lo le Peugeot 3008) o loʻo i totonu o fafo ma totonu o le mamanu, e pei ona e faʻamoemoeina, matou te maua ai le tele o eseesega.

mamanu

E uiga i lenei mataupu, e leai se mea e sili atu nai lo le faitauina o manatu ma auʻiliʻiliga a Fernando Gomes iinei, i se faʻatalanoaga ma le Opel Deputy Design Director, Fredrik Backman.

Inisinia

O afi o loʻo maua i le faʻalauiloaina o lenei Grandland X, o PSA uma na afua mai ma e faʻatapulaʻa i se talosaga tiso ma se penisini. I le itu penisini tatou te 1.2 lita afi turbo ma 130 horsepower ma i le itu Diesel se afi 1.6 lita ma 120 horsepower. O nei afi o le a avea ma taʻimua mo nai masina muamua o pisinisi.

I le uili o le Opel Grandland X. Taunuu i Potukale i le 2018 11227_1

O le afi 1.2 Turbo faʻatasi ai ma tui tuusaʻo e fausia i le alumini, e tuʻuina atu le 130 hp o le mana ma le maualuga maualuga o le 230 Nm i le 1750 rpm. O le mamafa na'o le 1350 kilokalama o le talosaga pito sili lea ona mama i le laina (tiseli e totogi le 1392 kilokalama i luga o le fua pe a fa'apipi'iina i le 6-speed manual gearbox).

E mafai ona faʻamaeʻaina le masani masani 0-100 km/h i le 10.9 sekone ma oʻo i le 188 km/h o le saoasaoa maualuga. O loʻo folafola mai ai foʻi le faʻafefiloi o taumafa i le va o le 5.5 ma le 5.1l / 100 km (NEDC cycle). O le fa'alauiloaina o le CO2 e tu i le 127-117 g/km.

I le filifiliga Diesel, o le 1.6 Turbo D afi e maua ai le 120 hp ma le maualuga maualuga o le 300 Nm i le 1750 rpm. O lenei afi e mafai ona faʻamaeʻaina le masani masani 0-100 km / h i le 11.8 sekone ma oʻo atu i le 189 km / h o le saoasaoa maualuga. O loʻo folafola mai ai foʻi le faʻafefiloi o taumafa i le va o le 5.5 ma le 5.1l / 100 km (NEDC cycle). O le fa'alauiloaina o le CO2 e tu i le 127-117 g/km.

I le uili o le Opel Grandland X. Taunuu i Potukale i le 2018 11227_2

E lua fa'aliliuga o lo'o maua, tusi lesona ma otometi, e ono-saosaoa. O le 8-saosaoa fa'asalalau otometi o le a fa'alauiloa mulimuli ane i totonu o le laina.

Fa'amatalaga fou ile 2018

Mo le 2018 o loʻo folafola mai ai le maualuga o le Diesel, o le 2.0 lita ma le 180 hp, faʻapea foʻi ma isi afi o le a faʻalauiloaina i le isi tausaga. E le gata i lea i le 2018, o le PHEV version, le ituaiga muamua plug-in hybrid, e tatau ona faʻalauiloa i le Grandland X laina.

Diesel o le a sili ona sailia le ofo i luga o le maketi Potukale, e fai ma sui o le tele o sea o faʻatau i le C-SUV vaega, o lea o le i ai o se afi Diesel i le amataga o le maketi a Opel Grandland X e tatau ona faʻateleina le faʻatau.

I le uili o le Opel Grandland X. Taunuu i Potukale i le 2018 11227_3

Ole laina eletise o loʻo maua ile faʻalauiloaina e tutusa foi ma le tele o faʻatauga i lenei vaega, lea e taʻu mai ia i tatou o le a sili atu nai lo le faʻamalieina o manaʻoga o le tele o tagata faʻatau i le lumanaʻi.

O nei afi e lua, ona o le maualalo o le CO2 emissions, ua folafola atu e avea ma soʻotaga i tulaga tau, aʻo latou pulea le faʻatauvaʻa tau tupe, aloese mai se faʻasalaga i luga o le pili e totogi e le tagata faʻatau.

Fetuuna'i

O le vaega o atopa'u e iai le malosi e 514 lita ma e mafai ona fa'aopoopo i le 1652 lita pe a gaugau i lalo nofoa. Afai matou te filifili e faʻapipiʻi le Denon HiFi sound system, o le ogalaau e leiloa le 26 lita o le malosi, pe a matou faʻaopoopoina se uili faʻaagaga e leiloa le isi 26 lita.

I le uili o le Opel Grandland X. Taunuu i Potukale i le 2018 11227_4

O le 52 lita lena o le malosi ua leiloa, o lea afai o le uta vaʻa o loʻo e suʻeina, e tatau ona e mafaufau i ai pe a faʻamalamalamaina le lisi o filifiliga.

na'o le ta'avale uili pito i luma

E ui lava o se SUV, o le Opel Crossland X e alu i le itu lava e tasi ma lona uso 3008 ma o le a naʻo le uili pito i luma. O loʻo avanoa le IntelliGrip system ma e mafai ona faʻafetaui uma le tufatufaina atu o le torque i le pito i luma, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina otometi ma le tali faʻavavevave, e faʻaaoga ai auala faʻaoga lima mo lenei: masani / Auala; kiona; palapala; Sand ma ESP tape (sui i le tulaga masani mai le 50 km/h).

Vasega 1 ile tolls? E mafai.

O lo'o fa'aauau pea ona galue le Opel i le fa'apa'iaina o le Grandland X o se vasega 1 i le tolls, o iunite ua fa'amoemoe mo fa'afafine e tatau ona vave taunu'u i Potukale. O le faʻatagaina o le Vasega 1 o le a faʻamaonia mo le manuia o le faʻataʻitaʻiga Siamani i le maketi a le atunuʻu. O le Opel Grandland X o loʻo taia auala Potukale i le kuata muamua o le 2018, faʻatasi ai ma se aso faʻalauiloa ma tau e leʻi faʻalauiloaina.

Saogalemu

O lo'o i ai se lisi tele o mea faigaluega saogalemu ma fa'amafanafana avanoa. O mea taua e aofia ai le Adaptive Speed Programmer ma le suʻesuʻeina o tagata savali ma taofi faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi, Avetaʻavale Tiredness Alert, Parking Assistance ma 360º Camera. O le pito i luma, nofoa pito i tua ma le uili e mafai ona faʻamafanafanaina, ma e mafai ona tatala ma tapuni le vaega o atopaʻu eletise e ala i le tuʻuina o lou vae i lalo o le paʻu pito i tua.

I le uili o le Opel Grandland X. Taunuu i Potukale i le 2018 11227_6

E le gata i lea, i tulaga tau puipuiga, ua toe faʻamalosia e Opel lana tautinoga i moli, ma faʻapipiʻiina le Opel Grandland X ma moli ulu AFL atoa i le LED.

faafiafiaga mo tagata uma

O lo'o iai fo'i le polokalama fa'afiafia IntelliLink, fa'atasi ai ma le va'aiga e amata ile Radio R 4.0, e o'o atu ile Navi 5.0 IntelliLink atoa, lea e aofia ai le ta'avale ma le mata 8-inisi. O lenei faiga e mafai ai le tuʻufaʻatasia o masini e fetaui ma le Android Auto ma Apple CarPlay. O lo'o avanoa fo'i se fa'ailoga e fa'aosoina ai mea faigaluega fa'atatau.

O loʻo iai foʻi le Opel OnStar system, e aofia ai le 4G Wi-Fi hotspot ma faʻaopoopoina ni foliga fou se lua: o le avanoa e tusi ai faletalimalo ma suʻe paka taʻavale.

I le uili

Na matou maua le avanoa e faʻataʻitaʻi ai afi e lua o le a maua saʻo mai le faʻalauiloaina, le 1.2 Turbo petrol ma le 6-speed manual gearbox ma le 1.6 Turbo Diesel ma le 6-speed automatic gearbox.

I le uili o le Opel Grandland X. Taunuu i Potukale i le 2018 11227_7

O le Opel Grandland X e lagona le agile, e oo lava i luga o auala i le taulaga, ma e mafai ona feagai ma luitau o loʻo tuʻuina atu i ai i aso uma, e aunoa ma ni faʻafitauli. O faʻatonuga e iai le mamafa saʻo ma le taʻavale, e le o le sili ona fesoʻotaʻi na ou faʻataʻitaʻiina i se SUV C-vaega, faʻataunuʻuina lona faʻamoemoe. O le 6-speed manual gearbox e lelei le laa ma o loʻo i ai se faʻaoga lelei e faʻaoga ai le leve, lea e mafai ai ona faʻamalieina le taʻavale.

O le tulaga maualuga o le ta'avale e maua ai e le Grandland X se fa'ailoga lelei e tusa ai ma le va'aia, e ui o le fa'amalama pito i tua ua fa'aletonu le va'aia o le fa'ata'ita'iga e sili atu le fa'ata'ita'iga ma le fa'ata'ita'iga. Ina ia faʻateleina le lagona o le saʻolotoga, malamalama ma totonu avanoa, o le taualuga panoramic o le filifiliga sili lea.

Opel Grandland X

Ae afai o le malolo ma le faigofie o le avetaʻavale o loʻo e sailia, e sili le filifili mo le 6-saosaoa otometi. I le taimi o le matou faʻafesoʻotaʻi muamua, na mafai ona ave se Grandland X Diesel ma lenei filifiliga. O le 6-saosaoa otometi faʻasalalau e le o "le kuki mulimuli i totonu o le afifi", ae e faia i luga o se faʻamatalaga lelei.

E tatau ona toe iloilo le tulaga lelei o le meapueata tua, e tatau ona sili atu faʻamatalaga. E oo lava i tulaga pupula e leaga le lelei o ata.

Fa'ai'uga

I le uili o le Opel Grandland X. Taunuu i Potukale i le 2018 11227_9

O le Opel Grandland X o loʻo i ai le mea e manaʻomia e manuia ai. O le mamanu e paleni, o se oloa fausia lelei ma o afi o loʻo maua e sili ona sailia i la tatou maketi. O le faamaoniga e pei Vasega 1 i tolls o le a fa'ailo mo lau pisinisi manuia. O loʻo matou faʻatali se suʻega atoa i Potukale. Se'ia o'o i lena taimi, taofi ata.

Faitau atili