Porsche saunia le "super-Cayenne" ma Walter Röhrl ua uma ona aveina

Anonim

O le malosi e le o mea uma. O le Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid o loʻo i ai le 680 hp, ae e le o, e foliga mai, e lava taʻaloga, e faʻamaonia ai le atinaʻeina o se fou fou o le SUV e taulaʻi i le faʻatinoga ma le faʻamalosi.

Faʻavae i luga o le Cayenne Turbo Coupé o loʻo iai nei, o lenei ituaiga SUV Siamani o le a na o le avanoa i le coupé format ma, e tusa ai ma le Porsche, o loʻo atiaʻe "sili atu ma le faʻamalosi e ofoina atu le poto masani i le faʻaogaina malosi".

Ae ui i lea, sei vagana ai le Turbo S E-Hybrid, o lenei Cayenne fou o le a faʻaaogaina se faʻaoga sili atu ona malosi o le 4.0 twin-turbo V8, ua uma ona faʻaaogaina i le Cayenne Turbo, faʻatasi ai ma le (e foliga mai) 640 hp, faia ai. sili atu le mafai ona "faia" i isi "super-SUVs" pei o le Lamborghini Urus.

Porsche Cayenne prototype
O le fa'aulu fa'aautu fa'alua 'ua ta'uleagaina ai lenei fa'asologa.

O a suiga?

I le amataga, o lenei taʻaloga taʻaloga a le Porsche Cayenne o le a faʻaalia ai le tele o faʻaleleia i le fanua o chassis ma pulega faʻaoga. E le gata i lea, ma e pei ona faʻamaonia e Porsche, o le Porsche Dynamic Chassis Control system o le a sili atu ona taulaʻi i le saʻo saʻo.

I se faʻamatalaga na tuʻuina mai e le faʻailoga, na taʻua ai e le avetaʻavale suʻega Porsche Lars Kern: "O le PDCC e faʻatumauina pea le paleni ma le maualuga o le tino e oʻo lava i tulimanu faʻamalosi."

Porsche Cayenne prototype

E le gata i lea, e tusa ai ma le avetaʻavale o loʻo mulimulitaʻia le atinaʻeina o le faʻataʻitaʻiga fou: "Pe a faʻatusatusa i le Cayenne Turbo Coupé, o uili pito i luma e afa inisi le lautele ma le le lelei o le camber ua faateleina i le 0.45º, ina ia maua ai se fesoʻotaʻiga sili atu. luga mo pa'u ta'aloga ma 22" uili, fa'apitoa mo lenei fa'ata'ita'iga".

I le faaopoopo atu i nei mea uma, o le a tatou maua foi se vaaiga patino (lea o le camouflage o le faʻataʻitaʻiga na faʻaaogaina i suʻega e leʻi faʻatagaina i tatou e vaʻaia) ma se faʻaogaina fou i le titanium, faʻatasi ai ma fafo i se tulaga tutotonu.

le faaiuga a le siamupini

I le faaopoopo atu ia Lars Kern, sa i ai se isi avetaavale ua uma ona tuʻuina lenei Cayenne fou i le suʻega: Walter Röhrl, le amepasa Porsche ma le siamupini taʻi lua taimi i le lalolagi.

Porsche Cayenne prototype
O le amepasa Porsche Walter Röhrl ua uma ona taʻitaʻia le "sili ona mataʻutia o le Cayenne" i luga o le ala.

Ina ua uma ona faʻataʻitaʻiina le faʻataʻitaʻiga SUV i le matagaluega a Hockenheimring, na faʻaalia e Röhrl: "O le taʻavale e tumau pea le mausali e oʻo lava i tulimanu vave ma o lona taulimaina e matua saʻo. E sili atu nai lo se isi lava taimi, matou te maua le lagona o le i ai i tua o le uili o se taʻavale taʻavale faʻapitoa nai lo se SUV tele.

Mo le taimi nei, e leʻi tuʻuina atu e Porsche se aso mo le faʻalauiloaina o lenei lomiga o le Porsche Cayenne, e leʻi tuʻuina atu foi nisi faʻamatalaga e uiga i le faʻataʻitaʻiga.

Faitau atili