Citroën: 100 tausaga, 100 manumalo WRC

Anonim

I le tausaga lava lea e tasi E faamanatu e Citroën lona selau tausaga , o le Farani faʻailoga na ulufale atu i le lalolagi faʻasalalauga i luga o le vae taumatau. O le aveina o se Citroën C3 WRC, na manumalo ai Sébastien Ogier i le Monte Carlo Rally mo le taimi lona fitu (lona ono i le laina).

I le taamilosaga lona ono i le talafaasolopito, na faailoa ai e Sébastien Ogier lona toe foi atu i Citroën ma le manumalo 2.2s i luma (o le taitai sili ona puupuu i le talafaasolopito o Monte Carlo Rally) i luga o le avetaavale Hyundai Thierry Neuville. O le tulaga tolu na maua e le Toyota Ott Tanak, lea na taʻitaʻia le tuuga i le vaega muamua.

Ae mo le toe foʻi mai o Sébastien Loeb, na ia faʻatautaia, ina ua maeʻa le tasi le aso o suʻega i luga o le Hyundai i20 WRC, e oʻo atu i le tulaga fa i le faʻasalalauga faʻasolopito, ma faʻamaonia ai o ia o se igoa e tatau ona faʻamaonia. I totonu foi o le WRCs, matau le taunuuga na ausia e M-Sport's Ford Fiesta WRCs, e leai se tasi na mafai ona ausia le Top-10.

Citroën C3 WRC
Ina ua na o le tasi le manumalo i le tausaga talu ai, na tatalaina ai e Citroën le vaitau fou o le WRC ma le manumalo i le Monte Carlo Rally.

100 manumalo i le tusa ma le 20 tausaga

E pei ona uma ona matou taʻu atu ia te oe, o le manumalo na ausia e Sébastien Ogier na ave le Citroën C3 WRC e fetaui ma Manumalo lona 100 mo le fa'ailoga Farani i le fa'apotopotoga a le lalolagi ma aliali mai pe a ma le 20 tausaga talu ona mavae le muamua, ina ua Philippe Bugalski, i le pulega a Citroen Xsara Kit-Taavale , manumalo i le 1999 rally i Catalonia.

O loʻo mafaufau Citroën i le numera o manumalo a le WRC e pei ona tatou iloa i aso nei, lea na aliaʻe mai i le 1973 - o le Farani faʻailoga ua uma ona manumalo i faʻasalalauga muamua, ma le DS e foliga mai o le masini osofaʻi.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Ta'avale Manumalo Citroën
O se aofaʻiga o taʻavale manumalo e faʻasoa 100 WRC manumalo le tasi i le isi.

Talu mai lena taimi, o loʻo faʻaputuina e Citroën manumalo i le lalolagi faʻatasi ma e mafua ona o se igoa o loʻo tamoʻe nei i isi lanu: Sebastien Loeb. o lena ma 79 malo i lona talafaasolopito, uma i le pulea o faataitaiga Citroën, e le faigata ona iloa po o ai na sili ona sao i le numera iloga ua ausia nei.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili