Na toe maua e Christian von Koenigsegg lana taavale muamua, o le MX-5

Anonim

O Christian von Koeingsegg e leai se eseesega mai ia i tatou - o lana taavale muamua na misia ... O se Mazda MX-5 NA 1992 ma talu ai nei, ina ua mavae tausaga o le toesea, na mafai ona toe maua.

E malamalama lelei, e tatau ona toʻatele tagata e fia faia lenei mea. O le ta'avale muamua e masani lava ... o le muamua - tusa lava pe fa'afesuia'i mo isi masini e sili atu ona agava'a i so'o se itu. O le taavale muamua, lea i le tele o tulaga e fetaui ma le mauaina o se laisene avetaʻavale, o le tasi lea e masani ona faʻatupuina manatuaga sili ona tumau.

Koenigsegg's Mazda MX-5 e tatau foi ona sikoa… Tau lava ia manatua ina ua ia setiina se Regera manatu mo ia lava, sa musuia tonu o ia e lana MX-5 sili atu ona tauagafau.

Christian von Koenigsegg ma lona faletua ma le Mazda MX-5
Christian von Koenigsegg ma lona faletua ma le Mazda MX-5, i se taimi ua leva. Punavai: Facebook

A uma mea uma, na faapefea ona maua e Christian lana taavale muamua?

O le upu muamua e sau i lou mafaufau o le laki. O se tasi o ana tagata faigaluega, o se pule o felauaiga, na alu i se faaaliga taavale i le motu Suetena o Öland, i le Baltic Sea, i le silia ma le valu masina talu ai. O iina, na ia tau atu ai i se Mazda MX-5 uliuli o loʻo i ai le faʻailoga "o le taavale a Christian von Koenigsegg".

Fa'asoa i la matou nusipepa

O se valaau mulimuli ane, ua uma ona ia talanoa ia Koenigsegg lava ia, o le na iu lava ina talanoa i lē e ona le taavale i lena taimi. E tusa ai ma le saunoaga a Kerisiano i le Road & Track, ina ia toe maua lana taavale muamua, sa tatau ona ia tatala le manoa ato, ma le tau o loo i luga aʻe o le laulau (o le tau e leʻi talepeina i lalo).

Christian von Koenigsegg ma lona faletua ma le Mazda MX-5. Punavai: Facebook
Christian von Koenigsegg ao ia mauaina ki o lana taavale muamua.

E itiiti se mea i le taimi nei, e pei ona taʻua e Christian von Koeingsegg i lona fiafia i ai ma fiafia i tua o le uili o lana taavale muamua i masina sili ona vevela o le taumafanafana. O le taʻavale sa matua lelei lava ma o loʻo ia faʻaauau pea ona maua le manaia e ave e pei ona ia manatua.

MX-5 aafiaga

O le Mazda MX-5 e le mafai ona sili atu nai lo monsters e faia e Koenigsegg. O le tasi e lauiloa i lona faʻamalosi ma le malie e ui lava i le leai o se mana; o isi ua lauiloa mo a latou mega-faatinoga ma tele ma tele le malosi.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Ae ui i lea, e foliga mai, o nisi o DNA MX-5 e foliga mai e "faʻaleagaina" le Koenigseggs. Fai mai Kerisiano, "E masani ona iloa e tagata (Koenigsegg) ona o lo latou malosi, ae i le tele o itu e le o la tatou faamuamua sili. I se isi faaupuga, matou te faʻamuamua le sili atu nai lo le manatu malie ma le fiafia e ave taavale."

Ma o le fiafia e ave taavale o le ute lea o le MX-5 talu mai lona amataga, e tusa lava pe itiiti le mana. O se lesona e mana'o Christian von Koenigsegg e fa'atumauina tusa lava pe atia'e ni ta'avale sili ona malolosi.

Punavai: Auala & Auala.

Faitau atili