Volkswagen Golf R. Fa'amatalaga o le gaosiga sili ona malosi o le Golf

Anonim

O le Golf R e leʻi puipuia i faʻaleleia atili na faia e Volkswagen i le 7.5 augatupulaga o le Golf. E pei o isi vaega, na maua foi e le Golf R suiga i fafo ma totonu. E aunoa ma le fa'agaloina o le pepa fa'apitoa, o se tasi o elemene sili ona talisapaia i so'o se ta'avale ta'aloga.

I fafo

O le Volkswagen Golf R e aoga mai se mamanu fou o moli pito i tua ma luma, e le gata i le LED ma masani i isi faʻataʻitaʻiga i le laina.

Volkswagen Golf R. Fa'amatalaga o le gaosiga sili ona malosi o le Golf 12926_1

E ese mai i le pito i luma, tama'i spoiler i le pito i luga o le faamalama pito i tua ma le fa'ata alumini ufiufi, o foliga i fafo e tumau le faautauta.

E ui lava i lea, e le mafai ona natia le "musele masini" a le Golf R. O ala tetele, sili atu ona taʻutaʻua faʻailoga uili, uili tetele ma paʻu maualuga. O elemene uma ia e taʻusalaina ai le faʻamoemoe o lenei "hardcore" Golf.

Volkswagen Golf R. Fa'amatalaga o le gaosiga sili ona malosi o le Golf 12926_2

O se afifi malosi ma tekinolosi, e aunoa ma le faagaloina o le mafanafana

I totonu, o loʻo i ai le infotainment system fou, avanoa, e fai ma filifiliga, faʻatasi ai ma le faʻatonuga (tulaga ese i le vaega). O LE Fa'aaliga Fa'amatalaga Active , avanoa e fai ma filifiliga, o lo'o iai fo'i i le Golf R: o se 100% meafaifa'aili numera, lea e suitulaga i le fa'asologa masani fa'atusa.

Volkswagen Golf R. Fa'amatalaga o le gaosiga sili ona malosi o le Golf 12926_3

Faʻapipiʻiina i le filifiliga "Discover Pro" faiga, o le Golf R o loʻo i ai foʻi se faʻamalama maualuga ma le 9.2 inisi, lea e galulue faʻatasi ma le 100% numera fou "Faʻaaliga Faʻamatalaga Faʻamatalaga".

O le Golf R o se ta'avale ta'aloga? Leai se masalo. Ae o le agava'a ma le fa'amafanafanaga o lo'o mana'omia i taimi uma i le ta'aloga tapolo. E pei o lea, o le Golf R ua faʻapipiʻiina e pei o se tulaga faʻatasi ma se afifi o faiga fesoasoani fesoasoani e pei o le faʻaogaina o le folauga, faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le suʻeina o tagata savali.

Volkswagen Golf R. Fa'amatalaga o le gaosiga sili ona malosi o le Golf 12926_4

Ina ia fa'auma le poto masani i luga o le va'a, o le VW Golf R o lo'o fa'aalia ai fo'i nofoa ta'aloga ma fa'ailoga "R" ua togitogia, fa'alava uliuli taualuga, fa'aofi fa'amau faitoto'a alumini ma pedal u'amea.

Le Tapolo Gaosia Sili ona Mamana

Talu ai o le Golf R o se faʻataʻitaʻiga ma se gafa taʻaloga, na filifili ai Volkswagen e faʻalauiloa faʻaleleia atili i le afi. O le poloka 2.0 TSI na vaʻaia lona maualuga maualuga o le malosi mai le 300 hp i le 310 hp, ae o le maualuga maualuga na siitia i le 400 Nm, maua 20 Nm sili atu nai lo le augatupulaga muamua.

Volkswagen Golf R. Fa'amatalaga o le gaosiga sili ona malosi o le Golf 12926_5

O le gaosiga sili ona mamana Golf o taimi uma, o le mea moni, o le saoasaoa: maualuga le saoasaoa e tumau faʻatapulaʻa (eletise) i le 250 km / h, ae faʻavavevave mai le 0-100 km / h ua ausia nei i ni nai minute 4.6 sekone pe a faʻapipiʻiina ma se fa'asalalauga DSG 7-saosaoa. Faatasi ai ma le atigipusa lima, o le faamalositino lava e tasi e maeʻa ile 5.1 sekone.

Volkswagen Golf R. Fa'amatalaga o le gaosiga sili ona malosi o le Golf 12926_6

I faaupuga malosi, o le Golf R o loʻo faʻaogaina le DCC adaptive suspension ma le 4MOTION tumau faʻataʻavalevale uma, e mafai ona tuʻuina atu le mana i uili uma e fa e faʻatatau i tulaga o le uu ma le auala filifilia.

Ole Volkswagen Golf R ole avanoa ile €54,405.

Fa'atulaga le VW Golf R iinei

O lenei anotusi e lagolagoina e
Volkswagen

Faitau atili