V12 lipine: Pagani Huayra ma Ferrari i le F12 Berlinetta fete'ena'i

Anonim

O le a le mea e tupu pe a tatou tuʻuina v12s malolosi se lua i totonu o se matagaluega? Matou te maua se lipine ofoofogia.

O le faatonu o le Sport Auto Christian Gebhardt na oso i luga o le auala ma ni taavale miti se lua ma o le taunuuga o se musika e alaga i le lagi, e sau mai le vaivai o i latou o loo avea ma hypercars o le taimi nei. E toetoe lava 1500hp i le fete'ena'iga - fa'atasi ai ma le Huayra mai fafo e tu'uina atu le 730hp ma le F12 Berlinetta o lo'o pese mai le pito i luga o lona 740hp, o se tuuga lea e tatau ona va'aia.

Faʻavavevave e sauā - o le Pagani Huayra o loʻo i ai le maualuga maualuga o le 1000nm, ma o le F12 Berlinetta, e ui lava i le 10hp sili atu, e mo se "tauagavaʻa" 690nm o le faʻamalosi, manaia e mautinoa, ae maualalo ifo nai lo le malosi Pagani. O le tamo'e mai le 0 i le 100 e alu vave le 3.3 sekone i le Pagani Huayra ae o'o i ai le Ferrari F12 Berlinetta i lalo ifo o le 0.2 sec. O le muamua e o'o i le saoasaoa maualuga o le 370km/h ma le lona lua e tua i tua i le 340km/h. Ae o le mea e taua e le o numera, o loʻo vaʻaia le v12 o loʻo "lima". Faʻafesoʻotaʻi failauga!

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili