Jaguar I-Pace. 400 hp ma le 480 kilomita o le tutoatasi mo le taavale eletise muamua a Jaguar

Anonim

Faatasi ai ma le Geneva Motor Show na o ni nai aso, Na iu lava ina faʻaalia e Jaguar lana taʻavale eletise muamua 100%, le SUV I-Pace. Fautuaga o loʻo folafola mai, e tusa ai ma le gaosiga, e faʻatautaia le taʻitaʻiga o le suiga i taavale eletise, vave; o lena, e ui ina faʻatulagaina e tuʻuina atu i tagata lautele i le faʻaaliga a Suiselani, o le Jaguar I-Pace ua uma ona avanoa mo le faʻatonuga, i le fesoʻotaʻiga aloaia a le au faʻatau oloa i Potukale.

Ae mo le 100% eletise eletise lava ia, Jaguar o loʻo tuʻuina atu o se talosaga "mama, faigofie ona faʻaoga ma saogalemu", faʻatasi ai ma "faamanuiaga o se taʻavale taʻavale, le isi augatupulaga o le Artificial Intelligence (AI) ma le avanoa mo pasese e lima" .

Jaguar I-Pace ma le 90 kWh maa ma le 480 kilomita le tutoatasi

Amata i le itu eletise, o le Jaguar I-Pace ua faʻasalalau se faiga faʻaogaina e leai se faʻaogaina o loʻo lagolagoina e se faʻauluuluga fou o le lithium-ion batini o le 90 kWh, e aofia ai le 432 sela, lea e mafai ona faʻamaonia ai le tutoʻatasi o le 480 km, i le taamilosaga WLTP. E mafai e le tagata e ona le taavale ona toe faʻaleleia i luga o le 100 kW saosaoa (DC), e oʻo atu i le 80%, e le sili atu i le 40 minute. Po'o le fale, fa'aaoga le 7 kW AC fa'amau puipui, lea e na'o le sefulu itula e alu ai mo le tulaga tutusa tau. O le mea lea, lelei mo le po e molia.

Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace

I totonu o lenei mataupu, o loʻo tuʻuina atu foi le faamamafa i le mea moni o le I-Pace o loʻo i ai se seti o tekinolosi mo le faʻaogaina o le tutoʻatasi atamai, lea e aofia ai se faiga faʻapipiʻi muamua. I se isi faaupuga, pe a faʻapipiʻi i totonu, o le I-Pace o le a otometi lava ona fetuunai le vevela o le maa e maua ai le tutoʻatasi maualuga.

Mai le 0 i le 100 km/h ile na'o le 4.8 s

Ae mo le faʻatinoga, o afi eletise e lua, tasi i le axis, atoa 400 hp ma 696 Nm , o loʻo tuʻufaʻatasia ma se faʻasalalauga faʻapitoa, e tuʻuina atu ai le taʻavale tumau i uili uma e fa, faʻatagaina le I-Pace e faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h i le sili atu i le 4.8 sekone.

O le faʻavae tuʻufaʻatasia mo taʻavale eletise e fou, i le alumini, faʻatasi ai ma maa o loʻo tuʻu i le ogatotonu ma le va o axles e lua, faʻamautinoaina le tufatufaina atoatoa o le mamafa o le 50:50 ma le ogatotonu o le kalave 130 mm i lalo ifo o le F-Pace. O le fa'amalologa o lo'o fa'apipi'iina i ponaivi mana'oga fa'alua ma se fa'aputuga tele feso'ota'iga i le axle pito i tua, lea e mafai ona fa'aogaina ma fa'atasi ai ma le Adaptive Dynamic System.

Jaguar I-Pace 2018

Super taʻaloga taʻavale C-X75 musuia

I le tautala e uiga i le mamanu, o le I-Pace e faia ni tulaga tulaga ese, ma se pito i luma, e le natia lana musumusuga mai le taʻaloga sili Jaguar C-X75, faʻamaualuga laina e faʻamaonia ai le Cx e le sili atu i le 0.29. I le avea ai ma auala e fa'amalieina ai le paleni i le va o le malulu ma le aerodynamics, o louvers malosi o le mea'ai e tatalaina pe a mana'omia le tele o le malulu.

I totonu, o se gauai faapitoa i le faʻaleleia ma faʻamatalaga e faʻaaoga ai se ie fou maualuga, e taʻua o Kvadrat. Ona o lona fausaga uiga ese, e aunoa ma se afi afi afi pito i luma, o le fale o loʻo faʻaalia i se tulaga maualuga, e ofoina atu se mea e nofo ai e faʻatusatusa i le SUV tele.

Jaguar I-Pace 2018

Faatasi ai ma faʻamanuiaga faʻaopoopo, o le 890mm legroom i nofoa pito i tua, faʻatasi ai ma le pasese i tua i le ogatotonu e faʻamanuiaina mai le leai o se alavai faʻasalalau. O le ogalaau e mafai ona ofi i le 656 lita, e oʻo atu i le 1453 lita, e ala i le gaugau o nofoa pito i tua. O loʻo i ai foʻi se nofoaga tutotonu e teu ai ma le 10.5 lita o le gafatia.

Amazon Alexa e fou

I le tulaga o tekinolosi, o se mea fou o le amataga lea o le fou Touch Pro Duo infotainment system, o se tuufaatasiga o lua tactile screens, capacitive sensors ma tactile controls, lea e faaopoopo i ai se faiga fou navigation, e mafai ona faia se fua faatatau tutoatasi. e tusa ai ma le avetaʻavale, e oʻo lava i le fautuaina o le ituaiga o faʻaoga e tatau ona tatou faia o le taavale, e faʻatatau i le malosi o loʻo iai.

I le isi itu, o se auala e iloa ai mea e fiafia i ai le avetaavale ma fetuunai le I-Pace parakalafa e tusa ai ma nei mea e fiafia i ai, o se tekinolosi o le "Intelligent Configuration" ma le i ai o le Artificial Intelligence algorithms. Faatasi ai ma le lagolago avetaavale e sau foi mai le tuufaatasia o le Amazon Alexa system, lea, e faʻaaoga ai le Jaguar's InControl Remote application, e mafai ona logoina le avetaavale, mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e tapunia le taʻavale, pe o le a le maualuga o le maa pe afai e lava le totogi i alu i le galuega.

Jaguar I-Pace 2018

E pei o isi ituaiga tauva, Jaguar fo'i ua fa'ailoa mai i le I-Pace le fa'agasologa o le fa'afouina (e ui ina na'o le taimi e tu ai le ta'avale) o polokalama uma e ala i le uaea.

I Potukale

O le Jaguar I-Pace ua avanoa nei e oka, i le tutusa o lomiga e pei o le "uso" ma afi afi: S, SE ma le HSE, lea e tuʻufaʻatasia e le lomiga faʻalauiloa Muamua. Ua folafola e Jaguar se fofo faatauva mo tagata tumaoti ma pisinisi.

E 8 tausaga le saisai maa , vaeluaga o auaunaga i le 34,000 kilomita po o le lua tausaga (po o fea lava e sau muamua), ma o tau e amata ile 80 416.69 euros , lomiga S.

Jaguar I-Pace 2018

Ae mo le SE intermediate version, o loʻo tuʻuina mai ai tau mai 88,548.92 euros , ae o le HSE e amata ile 94,749.95 euros . O le lomiga Muamua, i le isi itu, o loʻo i ai le tau faʻavae 105,219.99 euros.

Jaguar I-Pace 2018

Jaguar I-Pace

Faitau atili