Toyota fa'amaonia (toetoe lava) fa'ai'uga o le Supra mo Geneva

Anonim

Ole tele o fa'amatalaga o lo'o fa'alilolilo e uiga i le Toyota Supra fou, ae o lea ua ia i tatou a itiiti ifo ma le tasi le mautinoa. O le manatu fou o le faʻataʻitaʻiga, lea o le a faʻasoa le faʻavae ma le BMW Z4 fou, o le a i ai i le Geneva Motor Show, ia Mati o lenei tausaga.

O lo'o fa'ailoa mai fo'i e le fa'ailoga e fa'apea o se ta'avale fa'atauva'a, ma o le a fa'ailogaina ai le ta'utinoga a le fa'ailoga e toe fa'afo'i mai lana ta'aloga ta'uta'ua, le Supra.

Ae e tatau ona faʻamoemoe, e ui i lea, o le faʻaaliga o le a tuʻuina atu o le a toetoe lava o le lomiga mulimuli, sei vagana ai nisi o faʻamatalaga "tele".

O le fa'ailoga talu ai nei na fa'asalalau ai se fa'ailoga fa'aigoa "The Legend Returns", ma e na'o se apa'au pito i tua e mafai ona e va'ai ai, e na'o sina va'aiga o le fa'aogaina o le tino o le Toyota Supra fou.

fa'amatalaga liki

E ala i se fa'amatalaga tu'uaiga, na mafai ai fo'i ona fa'aalia nisi mealilo e uiga i le Toyota Supra fou, o le afi. E foliga mai, o le a avea ma poloka o ono pa'u i le laina ma 3.0 lita ma e uiga i 340 hp o le a i lalo o le pulou o le taavale taʻaloga, o se mea moni o le a maua ai se lagona atoatoa e pei o le faataitaiga ua atiina ae faatasi ma BMW, lea o le a tuuina atu foi le afi.

O lo'o fa'ailoa mai fo'i mea uma o le Toyota Supra o le a na'o le fa'aogaina otometi, ma le va'aiga e valu, ma le ta'avale uili tua, e pei ona fa'amoemoeina.

E mafai fo'i ona maua se fa'asologa fa'aulufale fa'atasi ai ma le 2.0-lita turbo fa-silinder afi, e sau fo'i mai le BMW.

Ae ui i lea, o loʻo i ai pea masalosaloga o le Toyota Supra e mafai ona faʻaogaina se eletise eletise, ma le V6 afi mai le Toyota's luxury brand, Lexus.

Best Car Magazine faailoa mai foi o le Supra fou o le ai ai e uiga i 1496 kilokalama o le mamafa (mo le 3.0) faʻapea foʻi ma le agaʻi i luma ma le fua mulimuli o le faʻataʻitaʻiga: 4.38 mita le umi, 1.86 mita lautele ma 1.29 mita le maualuga.

O faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai foi o le Supra fou o le ai ai le 225/50 paʻu i le pito i luma, ma le 255/45 i le pito i tua, e lua uma e 17-inisi uili.

Toyota fa'amaonia (toetoe lava) fa'ai'uga o le Supra mo Geneva 14384_2

FT-1. Toyota Supra manatu, na tuʻuina atu i le 2014.

Faitau atili