Toyota C-HR faʻafouina ia lava ma maua ai le "muso"

Anonim

Ina ua mavae le tolu tausaga i luga o le maketi, o le Toyota C-HR sa avea o ia ma taulaiga o masani masani restyling ogatotonu-tausaga. Faatasi ai ma lenei mea na maua ai se toe iloiloga, o se ofo faʻatekonolosi sili atu ma, sili atu i mea uma, o se afi faʻapipiʻi fou.

Ae tatou o i vaega. I tulaga fa'alelei, i le pito i luma o le C-HR na maua ai moli o le LED ma se fa'ailoga fa'alelei. I le pito i tua, na avea foʻi moli ulu ma LED ma filifili Toyota e tuʻufaʻatasia i latou e faʻaaoga ai se faʻamalama lanu uliuli.

I totonu, na o le pau lava le suiga o le faʻaaogaina lea o se faʻaoga fou o infotainment e aofia ai le Apple CarPlay ma le Android Auto system.

Toyota C-HR
I le pito i tua, o moli o loʻo i ai nei i le LED ma o le mea faʻafefe lanu uliuli o loʻo faʻapipiʻi ia i latou e fou foi.

Ole afi fou fou ole tala fou

Afai e itiiti se suiga matagofie i le C-HR, e le tupu foi i lalo o le pulou. E mafua ona o Toyota e le gata na faʻafouina le 1.8 l hybrid o le 122 hp ae na ofoina atu foi i le C-HR le 2.0 l Hybrid Dynamic Force lea e maua ai le aofaʻi o le 184 hp. E tusa ai ma le faʻaogaina o le CO2, o le 1.8 l e faʻasalalau le 109 g / km, ae i le tulaga o le 2.0 l o loʻo i ai i le 118 g / km.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea e malie ai, pe a tuʻuina atu le C-HR faʻafouina, e le o taʻua e Toyota le 1.2 Turbo petrol ma le 116 hp, ma tuʻu ai i luga o le ea le avanoa pe a maeʻa lenei faʻafouga o le C-HR o le a maua naʻo masini faʻapipiʻi.

Toyota C-HR

O le 2.0 l version foi e aoga mai le toe faʻaleleia o le faʻamalologa lea na faʻateleina ai le mafanafana ae, e tusa ai ma le Toyota, o loʻo tumau pea le malosi malosi o le SUV Iapani, lea na vaʻaia foi le toe faʻaleleia o le uili ina ia faʻaleleia ai le lagona.

Toyota C-HR
Ole faiga fou ole infotainment e na'o le pau lea o mea fou ile C-HR toe fa'afouina.

Mo le taimi nei, e le'i fa'ailoa mai e Toyota po'o afea le fa'afouina o le C-HR e tatau ona pa'i i le maketi pe fia le tau.

Faitau atili