Nofo Ateca X-Perience: malosi ma fa'atauva'a

Anonim

O le Seat Ateca X-Perience fou e suʻesuʻeina le gafatia o le aiga Ateca ma lona gafatia mo faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi. O le folasaga ua fa'atulaga mo le Faleoloa i Paris, i le vaiaso fou.

Mati talu ai, i le taimi o le Geneva Motor Show, Seat debuted i le maketi SUV ma le Ateca fou, o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona taua i tausaga talu ai mo le faʻailoga Sipaniolo. I le ono masina mulimuli ane, ua toe foʻi mai Seat i lenei vaega tuputupu aʻe ma se fuafuaga e sili atu ona mataʻutia ma faʻalavelave, e fetaui lelei ma Leon X-Perience - le Seat Ateca X-Perience fou.

E le pei o le Ateca masani, o se faʻataʻitaʻiga e leai ni faʻataʻitaʻiga i le taulaga, o le Seat Ateca X-Perience e faʻaopoopoina se uiga malosi i le taʻavale i fafo. E tusa ai ma le faʻailoga, o le eseesega e lagona i le taimi lava e oomi ai e le avetaavale le faʻamau faʻamau. O le Ateca X-Perience e vave faʻafetaui i soʻo se ituaiga o taʻavale, tulaga o auala poʻo mea e fiafia i ai le avetaʻavale, ma e mafai ona fetuʻunaʻi le faʻamatalaga e ala i le Driving Experience selector i le ogatotonu.

I tulaga o afi, o le Seat Ateca X-Perience o loʻo faʻamalosia e le 2.0 TDI poloka ma le 190 hp ma le 400 Nm o le maualuga maualuga, e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o le DSG gearbox e fitu-saosaoa ma le 4Drive faʻataʻavale uma.

nofoa-ateca-x-perience-4

VAAI FOI: Nofoa Fou Mii e ala i solo a le Cosmopolitan i Lonetona FashFest

"X-Perience o se faʻamalositino e faʻaalia ai le gafatia o le aiga o Ateca ma lona gafatia mo le lumanaʻi. Matou te iloa o le Ateca e mafai ona matou agai i luma, e pei ona matou faʻaalia i le Paris Motor Show. Faatasi ai ma le Ateca X-Perience matou te agai i luma i se laasaga, pe a faʻatusatusa i mea ua uma ona matou faʻaalia i lenei tulaga. E mo le tagata faʻatau e manaʻo e alu i luma, ave o ia i le tapulaʻa, i faaiuga o vaiaso faʻatauvaʻa ma, ioe, i luga o le auala.

Dr. Matthias Rabe, Sui Peresetene o le SEAT

I tulaga faʻalelei, na filifili Seat e tuʻufaʻatasia uiga faʻatino o le Ateca X-Perience ma se sitaili vaʻaia 4 × 4. I le fa'atinoga, o lona uiga o le a tatou maua ni pa'u fou maualuga, uili fa'apitoa 18-inisi, puipuiga fa'aopoopo i le pito i luma, fa'ailoga palapala i le uliuli, fa'alava fa'atū i luga, fa'amau o le taualuga chrome ma maualuga maualuga i le eleele. Ae mo Alejandro Mesonero-Romanos, faatonu o le matagaluega mamanu i Seat, o le lanu o le tino (scratch-proof, e tusa ai ma le faailoga) atonu o le mea lea e iu ina sili atu ona lauiloa. "Na matou filifilia se lanu meamata olive matte, se lanu e latalata i le faʻailoga, vaseina i lanu moli i faʻamatalaga e faʻamaonia ai vaega faʻapitoa," o lana tala lea.

Nofo Ateca X-Perience: malosi ma fa'atauva'a 15106_2

E LE'I MISIA: The History of Logos: Nofoa

O le taimi lava i totonu o le potu, na filifilia ni paolo e fetaui ma fafo, e ala i moli faʻafefe i vaega sili ona pogisa (faʻatasi ai ma moli LED). O lanu lanumeamata ma lanu masani o le kofe e pule i faʻamatalaga i lanu moli i luga o le suʻega o le uili, nofoa ma le atigi pusa, ina ia faʻamamafaina le tulaga faatekinolosi. O nofoa ta'aloga o lo'o fa'apipi'iina i suede ma le X-Perience mataitusi o lo'o fa'amauina i luga o fa'alava alumini faitoto'a. Ma pei o le Leon X-Perience, o mataitusi "XP" o loʻo faʻamauina i luga o le uili. O le fa'amafanafanaga tutotonu e le mafai ona le maua le fa'aoga fou o fa'amatalaga infotainment, lea e aofia ai le Apple Car Play ma le Android Auto, fa'atasi ai ma le mata 8-inisi.

Faatasi ai ma le tuʻuina atu o le Seat Ateca X-Perience, ua faʻatulagaina mo le Paris Motor Show i le vaiaso a sau, o le faʻailoga Sipaniolo o loʻo taʻalo se tasi o kata mulimuli aʻo leʻi faʻalauiloaina le 3 faʻataʻitaʻiga fou, i le 2017.

nofoa-ateca-x-perience-9

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili