Porsche 911 GT2 RS. Le sili ona malosi!

Anonim

I le augatupulaga lata mai o le 911, o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia pea i le pito i luga o le filifili meaai: le GT2 RS. O se faʻataʻitaʻiga e maua ai vaega sili ona mataʻutia o loʻo maua e Porsche i lana "organ bank" ma faʻapotopotoina i latou i se faʻataʻitaʻiga e tasi. O le chassis o loʻo "nono" e le 911 GT3 RS (sili ona malosi) ma o le afi e foaʻi mai e le Porsche 911 Turbo S (sili ona malosi).

Mai le tuʻufaʻatasiga o nei mea sili e lua o le malosi ma le mana, o le Porsche 911 GT2 RS na fanau mai. E leai se isi auala e fai atu ai ... o se manu! O se manu feʻai na feiloai i lona augatupulaga mulimuli i le vaiaso talu ai, i le taimi o le E3 - Electronic Entertainment Expo, o se mea na faʻapitoa i taʻaloga ma faʻafiafiaga.

I le taimi o le faʻaaliga o le Forza Motorsport 7 taʻaloga, na faʻafeiloaʻi ai i matou e Porsche mo le taimi muamua i le Porsche 911 GT2 RS, i le "aano ma ivi". Talu mai lena taimi, o se tasi o tusitala sili ona lauiloa faavaomalo, Georg Kacher, ua uma ona mafai ona faʻataʻitaʻiina se tasi o faʻataʻitaʻiga muamua o le gaosiga ma faʻaalia nisi faʻamatalaga e uiga i le taʻavale taʻavale Siamani.

O le 3.8 lita twin-turbo faʻafeagai ono-silinder afi o le a tuʻuina atu le 700 hp, faʻatasi ai ma le laina mumu seti i le 7,200 rpm. E aoga le toe fai: 700 hp le malosi , 80 hp sili atu nai lo le faʻataʻitaʻiga muamua, faʻaopoopo 750Nm o le malosi (faaopoopo 50 Nm) i le tautua a le vae taumatau. O le malosi uma ma le malosi e tuʻuina atu i le axle pito i tua (faʻatonu ma faʻapipiʻiina i se mea e loka ai le tagata lava ia) e ala i le taʻutaʻua taʻutaʻua PDK gearbox lua.

A'o tupe totogi ... o numera e tautala mo latou lava. E tusa ai ma le Porsche, o le GT2 RS fou e mafai ona faʻavavevave i le 100 km / h i le naʻo le 2.9 sekone ma naʻo le tu i le 341 km / h. I le faʻatusatusaga, o le faʻataʻitaʻiga muamua e 3.5 sekone mai le 0-100 km / h, ae o le 911 GT3 fou e faia le faʻamalositino tutusa i le 3.4 sekone.

Porsche 911 GT2 RS

O le taumafa carbon fiber fa'atagaina e fa'atumauina le mamafa i lalo ole 1500 kilokalama, a'o le afifi aerodynamic, lea e fa'amanino ai le apa'au pito i tua, e ofoina atu pe a ma le 350 kilokalama o le malosi. O le tufatufaina o le mamafa o le 39/61 (luma / tua). Mo isi, ua iloa foi o le Porsche 911 GT2 RS o le a faʻapipiʻiina i paʻu 265/35 R20 i luma ma le 325/30 R21 i tua.

O le Porsche 911 GT2 RS e tatau ona faʻaalia aloaia i le Frankfurt Motor Show ia Setema, ae e le o faʻamoemoe e avanoa mo le faʻatonuga seʻia oʻo i le tausaga a sau. E ui e le o iinei, e mafai ona e toe iloilo le GT2 RS faʻaaliga i le vitio o loʻo i lalo

Faitau atili