Lewis Hamilton e manaʻo e fesoasoani i le atinaʻeina o le isi taʻavale taʻavale Mercedes-AMG

Anonim

O le avetaavale Peretania, o le na maua talu ai nei le avanoa e faʻataʻitaʻi ai le Mercedes AMG GT R fou, na faʻaalia lona faʻamoemoe e fesoasoani i le faʻailoga Siamani i le atinaʻeina o se taavale taʻaloga fou.

Faatasi ai ma le tolu siamupini o le lalolagi i lalo o lona fusipaʻu, e aunoa ma se masalosalo o Lewis Hamilton o se tasi o avetaavale sili ona maualuga i tausaga talu ai nei, ma e foliga mai o le a manao Hamilton e tuʻu uma lona poto masani i le auaunaga a Mercedes-AMG i le gaosiga o se mea fou. ta'avale ta'aloga. E tusa ai ma ia, o le gauai atu i auiliiliga e faʻaalia ai e mafai ona avea ma aseta i le faʻailoga.

O le faʻamoemoe ua uma ona faʻasoa ma Tobias Moers, Pule Sili o Mercedes-AMG, i le pito i tua o faʻamaumauga o le faʻasalalauga o le AMG GT R fou - matamata le vitio i lalo. I le tautala atu ia Top Gear, e leʻi natia e le pailate Peretania lona naunautaiga:

“Ina ua latou faaali mai ia te au le AMG GT R mo le taimi muamua na amata ai ona ou maua ni nai manatu. I se talanoaga ma Tobias, na ou fai atu ai ia te ia "o loʻo ia te oe uma nei tekinolosi Formula 1, o loʻo ia te oe le avetaavale o le siamupini o le lalolagi, seʻi o tatou faia se mea faʻatasi". I se tasi aso ou te manaʻo e fai se taʻavale ma i latou, pei o se GT LH poʻo se mea faapena. O se lomiga fa'atapula'a e mafai ona ou su'eina, fa'atulaga, ma iai se mea e fai atu ai e uiga i le mamanu. A oo ina latou tuuina mai ia te au le paketi e fai ai!”

VAAI FOI: O le gaosiga o le Mercedes-Benz GLC Coupé ua uma ona amata

E le o se mea e le masani ai, e le o aso uma e auai malosi ai se pailate i le atinaʻeina o se faʻataʻitaʻiga gaosiga. E mafai ona matou faʻatali mo nisi tala fou mai le Stuttgart brand.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili