Porsche fa'amalosia lana tautinoga i fofo fa'atekinolosi

Anonim

O le fa'atupuina atili ma le fa'ataga o Porsche e ta'imua i fofo fa'atekinolosi fe'avea'i o le misiona a le kamupani fou.

Porsche e le manaʻo e misia le "toʻeleʻele" o le numera numera ma ua faʻasalalau le fausiaina o se nofoaga fou faʻapitoa i le numera numera, Porsche Digital GmbH. O se kamupani fou e tutoatasi mai le isi vaega o le ituaiga mo le atinaʻeina o fofo numera mo fa'ata'ita'iga a le fa'ailoga i le lumana'i.

O le Faatonu fou o Porsche Digital GmbH o le a avea ma Thilo Koslowski, o se tasi o sui sili ona lauiloa o Gartner Inc., o se faufautua faʻamatalaga tekonolosi i Amerika i Matu. Na filifilia Thilo Koslowski mo le tulaga ona ua manatu o ia o se tagata poto faapitoa i le vaega o taavale afi ma luga o le initaneti faapea foi i vaega o mataupu numera ma tekinolosi vaega.

Fai mai Dr. Wolfgang Porsche, Taitaifono o le Komiti Faafoe:

O le Porsche Digital GmbH o le a faʻamalosia atili ai la tatou faʻailoga, atiina ae faʻamatalaga fou a tagata faʻatau ma tosina mai paaga fou. O loʻo matou tuʻufaʻatasia le agaga Porsche masani ma le malosi o tekinolosi fou.

O le kamupani fou faatoa faavaeina o le ai ai lona laumua i Ludwigsburg, latalata i Stuttgart. O isi nofoaga o le ai ai i Perelini (Siamani), Silicon Valley (USA) ma Saina.

O le faʻailoga na faʻavaeina e Ferdinand Porsche e le gata ina talitonu i lona gafatia e faʻafouina, ae faʻapea foi i le gafatia o ana paaga. Mai le taimi nei, o le Porsche Digital GmbH o le a avea ma alalaupapa i le va o Porsche ma mea fou o loʻo faʻaalia i le lalolagi atoa, ma e faʻatatau i lenei mea. vaega o feso'ota'iga, fe'avea'i ma ta'avale tuto'atasi.

FESOASOANI: Ua Fa'ailoa e Porsche le Inisinia Bi-Turbo V8 Fou

I le avea ai o se vaega o le suiga faakomepiuta, o le a faʻalauiloaina e le lala fou a le brand, i se taimi umi, faiga faʻapaʻaga talafeagai ina ia mafai ai ona fausia se faʻalapotopotoga faʻanatura numera. O lo'o iai fo'i fuafuaga e 'auai i tupe fa'atupe fa'atauva'a ma fa'amata'aga e ofoina atu le avanoa e galulue fa'atasi ai ma kamupani fa'afou e malosi le tuputupu a'e, taleni ma tekonolosi fou.

O le fa'atūina o le lala o se vaega o se fa'ailoga fou fa'atupu fa'atupu leaga. O lo'o faia se taumafaiga fa'atasi i totonu o le kamupani e fa'avae pulega fa'afouga i matagaluega uma fa'apea le fa'avasegaina ma le fa'alauiloaina o manatu.

E LE'I MISIA: Porsche 984 Junior: le ta'avale Siamani e iai le toto Sipaniolo

Ata Fa'apitoa: Porsche 918 RSR

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili