Cristiano Ronaldo o ile a tšoaroa ka lebelo ka Lamborghini ea hae

Anonim

Ena ke bothata ba ho etsa tlhaselo ea lengolo la ho khanna la Lamborghini Aventador.

Cristiano Ronaldo o ile a lefisoa ka lebaka la ho palama ka lebelo Madrid ka Labone lena ha a ntse a khanna koloi ea hae ea Lamborghini Aventador. Ho ea ka khatiso ea Sepanishe 'Sport.es', sebapali sa Real Madrid - le sebapali se setle ka ho fetisisa lefatšeng ho ea ka RazãoAutomóvel, o ne a ntse a le Lamborghini ea hae ha a emisoa ke Sesole sa Sechaba sa Spain.

Ho ea ka mohloli o le mong, Ronaldo o ile a lefisoa "ho khanna ka bohlasoa, ho matha ka lebelo le phahameng le ho hlokomoloha litaelo tsa Guardia Civil ha a mo kōpa hore a emise". Ace ea rona e ne e ntse e tla tsamaea ntle le mabone, ka har'a kotopo.

E bua ka sebaka sa Marang-rang sa 'Vanitatis', hore CR7 ha ea ka ea tsilatsila ho hatakela accelerator ha e hlokomela hore e ne e nkoa foto ka ntle ho reschorente e tloaelehileng motse-moholo oa Spain. Seo Cristiano Ronaldo a neng a sa se lebella ke hore mapolesa a be sebakeng seo, a paterole, 'me a mo latele ka mor'a hae… a mo lale ka Lamborghini.

Na u ne u hlile u batla ho baleha? Leha ho le joalo, li-supercars le libapali tsa bolo ea maoto li ne li lula li le kamano e kotsi 'me li sa lokela ho khothaletsoa.

Mongolo: Guilherme Ferreira da Costa

Bala Haholoanyane