Misterija. BMW M2 bez "uhvaćenih" izduvnih cevi. Koja ce ovo biti elektricna?

Anonim

Prije otprilike dvije sedmice pokazali smo vam špijunske fotografije budućeg BMW-a M2 na testovima i rekli smo vam da će M2 (G87) zadržati recept koji je Guilherme Costa tako hvalio na BMW M2 Competition testu. Ali sada, dobijamo nove špijunske fotografije sjeverne Švedske koje nam pokazuju trenutni BMW M2 (F87), bez izduvnih otvora, osuđujući električni prototip za testiranje.

Ništa ne ukazuje na to da postoje planovi za 100% električni M2 u bliskoj budućnosti za BMW M, tako da bi to trebalo da bude, i čini se da niko ne sumnja, "probna mazga" za budući 100% električni model iz Brend Minhena. Ali praktično je nemoguće razumjeti o kom modelu je riječ.

Teorija da bi ovo mogao biti početak razvoja budućnosti M2 koja se sastoji samo od elektrona - da bi se tamo stiglo kasnije tokom decenije - je ona koja je "na stolu", budući da je marka Bavaria odabrala upravo karoseriju trenutnog BMW-a M2 (F87) da služi kao „probna mazga“.

BMW M2 EV špijunske fotografije

Ali ako bolje pogledamo, primetićemo da ova testna jedinica ima sigurnosni kavez umesto zadnjih sedišta — M2 bez zadnjih sedišta? Čudno… — i karbonsko-keramičke kočnice, koje mogu predvidjeti mnogo radikalniji električni model.

Još jedna zanimljiva činjenica u vezi sa ovim „viđenjem“ je vezana za upis. To je zato što se svi testni modeli novih BMW-a ili MINI-ja „love” sa nemačkom registracijom, iz Minhena, jer je upravo u ovom gradu usredsređen razvoj novih modela grupe. Ali ova „probna mazga“ ima švedsku registarsku tablicu pozadi i nema registarsku tablicu sprijeda.

BMW M2 EV špijunske fotografije

Stoga ne nedostaje detalja koji bi nas mogli zbuniti u ovom BMW-u. Ali nešto drugo se ne bi očekivalo, ili da to nije bio glavni cilj “probnih mazgi”.

Javite nam u polju za komentare šta mislite da minhenski brend namjerava.

Čitaj više