Mercedes Zetros RV: Spremni za apokalipsu

Anonim

Mercedes Zetros RV vozilo je spremno za svaku situaciju. Bilo da je to prelazak vodotoka, penjanje na planinu ili... suočavanje s Apokalipsom!

Mercedes se sprema da ovaj model predstavi na sajmu karavana u Dizeldorfu (Nemačka). U osnovi, to je karavan verzija Mercedes Zetrosa. Jedan od najraznovrsnijih modela u asortimanu Mercedesovih kamiona.

Ono po čemu se ovaj model razlikuje od braće i sestara je kabina od pocinčanog čelika i karbonskih vlakana, koja je svojevrsni pokretni stan, sa svim pogodnostima i još mnogo toga, bez obzira da li je riječ o pravom Mercedesu ili ne. Između ostalog, mogu računati na klimu, televiziju, kompletno opremljenu kuhinju, apartman i još dva ležaja.

mercedes zetro karavan 3

Apokalipsa može doći, legija zombija ili bilo koja druga prijetnja, unutar Mercedes Zetro RV-a ništa se ne događa. Samo luksuz i mir u čistom stanju.

VIDI TAKOĐE: The Punisher's KITT se vratio, ali nije ono što su očekivali...

Pod pretpostavkom da namjeravate biti daleko od civilizacije na duži vremenski period, rezervoar za vodu od 300 litara će biti prednost. A šta je sa rezervoarom za gorivo od 600 litara? Drastične mjere za hranjenje halapljivog apetita 7,2-litarskog rednog šestocilindričnog motora sa 326 KS. Kad ostarim, već znam gde ću da potrošim novac za penziju...

Mercedes Zetros RV: Spremni za apokalipsu 25977_2

Čitaj više