Jari-Matti Latvalak irabazi du Suediako Rallya

Anonim

Jari-Matti Latvala, Volkswagen gidariak, berriro errepikatu du 2008ko garaipena Suediako Rallyan. Lasterketa osoan azkarrena ez izan arren –ia beti Ogierri eman zitzaion rol hori– Latvala rally honetan justu irabazlea izan da, akatsik egin gabe, Ogieren aurka. Ia 7 hilabete igaro dira Munduko Rally Txapelketak Sébastien Ogier ez den irabazlerik ezagutzen ez zuela.

Bigarren postuan Andreas Mikkelsen dator lehen aldiz, WRC-n bere lehen podiuma irabazi zuena, lasterketako azken egunean erritmoa kontrolatuz Mads Ostberg garaitu gabeko baten alde, zeinak Monte Carlon 4. postuaren ostean, berriro ere ona errepikatu zuen. proba zure Citroenen aginteetan.

Sébastien Ogierrek 6. postuan amaitu zuen lasterketa. Modu honetan, Munduko Rally Txapelketako bi lasterketaren ostean Jari-Matt Latvala da txapelketako lider berria 40 punturekin, Sébastien Ogier baino bost gehiago. Mads Ostberg hirugarren da 30rekin eta Andreas Mikkelsen laugarren da 24rekin.