Agortuta C1 Academy Razão Automóvel-eko lehen itzulian

Kartódromo Internacional de Palmela izan zen txapelketako lehen itzulirako aukeratutako eszenatokia C1 Academy Car Ledger . Lau sailkapen faseetarako zeuden 80 plazak agortu ziren txanda.

Martim Fidalgo, Hélder Gomes, Alexandre Gouveia eta Gonçalo Raminhos izan ziren hautatutako lau hautagaiak. Pista barruan, segundo ehunenean egin ziren lasterketak, hainbat txirrindulari koherentzia erakutsiz eta sailkapena irekita mantendu zuten azken itzulira arte.

Ikusi hemen irudi onenak:

Pistako zirkunstantzia berdintasuna bermatuta zeudela ziurtatzeko, hautagai guztiak aldez aurretik pisatu zituzten eta kart-ak trukatu zituzten proba bakoitzeko bigarren txandan. Emaitza? Lau gidari baino ez zeuden sailkatuta egon arren, orokorrean, lasterketa asteburu bateko poztasun eta dibertsioa izan zen.

Orain C1 Academy Razão Automóvel-era doa Cabo do Mundo karting pista Perafitan (Matosinhos), otsailaren 1ean, final handirako bigarren finalisten aukeraketarako: denboraldi bat C1 Learn & Drive Trophy-n Razão Automóvel-en ordaindutako guztiarekin.