Bridgestone/First Stop Guard rallya. Horrela izan zen azken edizioa

Francisco Carvalho izan zen Bridgestone/First Stop Guard Rallyaren azken edizioan historian sartu denaren irabazle handia. Clube Escape Livre-k antolatuta, aurtengo rallya ekainaren 28tik 30era bitartean egin da eta 1988an jatorria duen lasterketa bati amaiera ematen dio.

Emozioz markatutako asteburuan (lehiaketa ez ezik autoaren bidez beti Guarda eskualdea sustatzea helburu zuen lasterketari agurra ere eginiko agurra ere), Francisco Carvalhok bere esperientzia baliatu zuen eta 47.735 segundotan maniobragarritasun proba burutu zuen aginteetan. MINI batena.

Nuno Antunes ere, MINI baten bolantean eta irabazteko faboritoetako bat, bigarren postua lortu zuen 50.371 segundoko denborarekin. Hirugarren postua João Batistak lortu zuen, Mercedes-Benz A Klase batean. Beste aipagarri bat Fernando Batista izan zen, lehen edizioko irabazlea, 80 urte zituela BMW baten aginteetan 5. postua lortu zuena.

Emakumezkoen emanaldi onenak Olga Pereirarenak izan ziren, Peugeoten, ibilbidea 1min02sean osatu zuenak, eta berehala Joana Castrok, Renaulten, eta Bianca Bessak, Fiat baten bolantean, izan ziren.

Bridgestone Rallya/First Stop Guard

Ford Focus berriro ere presente zegoen, oraingoan bertsio "isilagoa" batean.

Elkartasuna gorakada

Maniobragarritasun probaz gain, aurten Hotel Lusitânia inguruan eta ez hiriko hirigunean egin dena, Bridgestone/First Stop Guarda Rallya ere markatua izan da, beti bezala, 44 karabana batek osatutako errepideko probak ere markatuta. autoak eta 100 pertsona Guarda Trancoso lotzen.