Rally Cidade de Guimarães 2014: Emoción ata o final!

Outra proba do campionato nacional de rallyes, esta vez coa cidade natal como pano de fondo. Un mitin cheo de espectáculo e mesmo con algunha sorpresa polo medio.

Pedro Meireles, un piloto que compite a bordo dun Skoda Fabia S2000, demostrou unha vez máis que andar ao filo dunha navalla pode pagar. O piloto de Skoda levouse a vitoria por unha marxe tan escasa de 0,3 segundos. Un resultado que revela, en parte, as emocións deste mitin en terras de Guimarães.

Cunha marxe tan pequena, quen debería ter un sabor amargo de boca foi Ricardo Moura, segundo clasificado. Deixou escapar a vitoria cunha marxe de 0,3 segundos. Lembra que Meireles xa gañara a primeira competición do campionato, en Fafe, por unha diferenza de tan só 1,3 segundos.

Rally_Cidade_Guimar_es2014_1

Incluso Pedro Meireles entrou menos ben neste rally, con diferenzas que chegaban aos 3,1 segundos, pero a determinación foi máis forte. O posto de honra do podio foi para Ricardo Barros co Ford Fiesta R5 para rematar a carreira na 3a posición, cunha diferenza de 26,4 segundos sobre Pedro Meireles.

Quédese co vídeo, do mellor do Rallye Cidade de Guimarães, cortesía de RallyMania.

A peor sorte deste rallye Cidade de Guimarães, foi para José Pedro Fontes, despois de liderar os 3 primeiros clasificatorios, co seu Porsche 997 GT, unha derrota fixo que todo perda. Así, hipotecábase o que sería unha vitoria practicamente segura, tras unha diferenza de 25,1 segundos, que quedou lonxe do segundo clasificado, João Barros.

Rally Cidade de Guimarães 2014: Emoción ata o final! 30607_2