Nissan Forum: gịnị ma ọ bụrụ na ụgbọ ala gị bụ isi iyi nke ego?

Anonim

Nzukọ Nissan maka Smart Mobility kpọkọtara ọtụtụ ndị ọkachamara ikwu maka ọdịnihu nke ngagharị.

Ọtụtụ ndị ọkachamara na Europe na mba gbakọtara na Tọzdee gara aga (27) na Pavilhão do Conhecimento, na Lisbon, maka atụmatụ a na-enwetụbeghị ụdị ya na Portugal. Nkwubi okwu nke otu ndị ọkà okwu na Nissan Forum for Smart Mobility enweghị ike ịdị ike karị: n'ime afọ 10 na-esote ụlọ ọrụ ụgbọ ala ga-agbanwe karịa na 100 gara aga , na Portugal ga-ekere òkè dị mkpa na mgbanwe a.

426159309_f_rum_nissan_para_a_mobilidade_inteligente_conclui_que_autom_veis_passar_o

José Mendes, onye enyemaka odeakwụkwọ nke steeti na maka gburugburu ebe obibi, dọrọ aka ná ntị banyere mkpa ọ dị itinye ego na ụgbọ ala efu na mba anyị. "Ọ bụrụ na emeghị ihe ọ bụla, okpomoku zuru ụwa ọnụ nwere ike iweta GDP ụwa site na 10% na njedebe nke narị afọ. Na mgbakwunye na okwu nke nkwado gburugburu ebe obibi, nke a bụ otu n'ime ihe mere Portugal ji kpebie ịbụ otu n'ime mba mbụ malitere netwọk nke ọkụ eletrik ọhụrụ ", ọ na-ekwu.

Agaghị atụfu ya: Volkswagen Passat GTE: ngwakọ nwere 1114 km nke nnwere onwe.

Otu n'ime ụdị ndị na-ebute ụzọ na mgbanwe a bụ kpọmkwem Nissan, onye nhazi ihe omume ahụ. Guillaume Masurel, onye isi ụlọ ọrụ Nissan Portugal kwusiri ike na n'agbanyeghị na ọ bụ onye ndu ụwa n'ụgbọ ala eletrik, akara ndị Japan ejedebeghị n'ịmepụta ụgbọ ala ndị na-enweghị ihe ikuku. "Nissan chọrọ ịkọrọ ya ọhụụ, echiche ya, kamakwa ya technology maka a ọzọ adigide mwekota nke ụgbọ ala n'ime ọha mmadụ."

Ụwa ọhụrụ nke ohere

426159302_f_rum_nissan_para_a_mobilidade_inteligente_conclui_que_autom_veis_passar_o

Na mgbakwunye na uru niile dị na ya nke ụgbọ ala efu efu, panel nke ndị na-ekwu okwu nwekwara ohere iji arụrịta ụka n'ụdị azụmahịa ọhụrụ nke ga-esi na mgbanwe a pụta. N'ọdịnihu dị nso, ụgbọ ala agaghịzi abụ naanị ụgbọ ala maka ibugharị ndị mmadụ, iji nọchite anya a isi iyi ego maka ezinaụlọ na ulo oru . Dị ka? Ọ bụghị naanị site na ọrụ "carscharing" (n'etiti ndị ọzọ) kamakwa n'otu oge na-arụ ọrụ na-arụsi ọrụ ike na njikwa nke netwọk eletrik, na-eweghachi ume na netwọk nke nwere ike ịba uru n'oge a na-achọsi ike.

Nzukọ ahụ kwụsịrị site na ntinye aka nke Jorge Seguro Sanches, odeakwụkwọ nke State maka Energy, onye kwuru na "Portugal, enweghị mmanụ ọkụ, nzọ na ume ọhụrụ. Ntinye ego ndị a etinyela Portugal na radar mba ụwa yana usoro ọkụ eletrik nke mba dị njikere ịzaghachi oge ọhụrụ. "

Soro Razão Automóvel na Instagram na Twitter

GỤKWUO