2018 Guarda Rally bụ izu ụka na-abịa

Anonim

THE Bridgestone Rally / Nchekwa Nkwụsị Mbụ 2018 bụ ule pụrụ iche, dịka ọ na-etinye ndị ọkachamara sitere na ụwa ụgbọ ala ihu na ihu - site na ndị nta akụkọ, ndị ọkwọ ụgbọ ala, ndị na-anya ụgbọ elu na ndị nnọchianya nke ụdị ụgbọ ala, wdg ... - gụnyere ule nke imegharị ihe.

Asọmpi nke afọ a nwere otu iri anọ na ise na ngụkọta mmadụ 120 ga-amalite n'abalị iri abụọ na itoolu nke ọnwa Juun, na-agbatị na ngwụcha izu ụka ruo abalị mbụ nke Julaị. A na-ahazi ule maneuverability maka elekere 17:00 na Satọde, Juun 30, na-esote ahịa obodo.

Mana ihe omume ahụ, nke Clube Escape Livre haziri ọzọ, nwere mmasị karịa. Ndị sonyere na ndị ọbịa ga-enwe ohere ịga njem na kansụl Guarda na Pinhel, na-egosi obodo Cidadelhe na Municipal Museum of Pinhel. A ga-enwekwa ụtọ mmanya sitere na mpaghara ahụ, na mmekorita ya na Regional Wine Commission of Beira Interior, egwuregwu na ihe ngosi nke ụdị.

Na Sọnde, Julaị 1st, a ga-enwe mmemme ncheta maka ncheta afọ 5th nke oge Capsule 2050 na Nchekwa na Ụlọ Nzukọ nke IPG na Rua Soeiro Viegas, site na 10:30 nke ụtụtụ. A ga-enwekwa mmeghe nke ihe ọkpụkpụ nwere akara elekere Swiss ROAMER.

Ihe kpatara ụgbọala ga-adị ebe ahụ

Ọ bụghị oge mbụ na Razão Automóvel na-aga Guarda isonye na rally - na dị ka n'oge gara aga, a ga-enwe ọtụtụ ihe na-agwa, dị ka ihe mere na 2015, mgbe anyị mere Lisboa-Guarda na wheel nke Honda S800. 1968 - ọ bụghị maka onye ọ bụla.

Soro anyị na YOUTUBE denye aha na ọwa anyị

GỤKWUO