Ndị a bụ ndị mbụ Volvo XC40 teasers

Anonim

Mgbe mmalite nke ọgbọ ọhụrụ Volvo XC60, ndị Swedish ika na-akwadebe iji mezue SUV nso na ọhụrụ nlereanya: kọmpat. XC40.

Dị ka a mara ogologo oge, nke a ga-abụ ihe nlereanya mbụ nke ika ahụ iji jiri usoro CMA (Compact Modular Architecture), nke ezubere maka obere ụdị si Volvo, Lynk & Co na Geely. Otu n'ime uru nke ikpo okwu a bụ eziokwu na ọ nweelarị ike ijikọta ụdị ngwakọ na ruo 100% eletrik na ụdị mmepụta.

N'iburu n'uche atụmatụ ọkụ eletrik Volvo na nso nso a, o doro anya na, na mgbakwunye na ngọngọ cylinder anọ a na-emebu na iwebata ngọngọ cylinder ọhụrụ atọ, Volvo XC40 ga-adị na ngwakọ ngwakọ plug-in.

Na aesthetic isi, echiche 40.1 ewepụtara n'afọ gara aga (onyinyo pụtara ìhè) na-enye anyị ụfọdụ nkọwa nke anya ikpeazụ nke XC40 n'ọdịnihu. Akpa teaser na-ekpughe ntakịrị ma ọ bụ ihe ọ bụla gbasara ọdịdị ụgbọ ala ahụ, mana ọ na-enye anyị otu ihe doro anya: na mgbakwunye na ịbụ ndị kasị nta na nso nso, XC40 ga-abụ ihe nlereanya Volvo kasị "kere na pụrụ iche".

Ọ bụ ezie na enweghị mgbanwe siri ike sitere na asụsụ imewe Volvo ugbu a ka a ga-atụ anya ya, ụdị ọhụrụ a ga-abụ nke a na-ahazi nke ọma. Na mgbakwunye na palette agba na-egbuke egbuke, ma maka arụ ọrụ ahụ na nke ndị njem, Volvo ga-enye ọtụtụ nhọrọ mgbe ọ na-emecha, na ihe ọhụrụ (n'okpuru).

Mgbe a na-arụ ọrụ, onye maara afọ a, Volvo XC40 ga-enwe dị ka ndị na-asọmpi ndị isi na atụmatụ German adịchaghị, dị ka Audi Q3 na BMW X1. Banyere ụbọchị ntinye, Volvo na-ekwe nkwa na "ọ na-abịa ngwa ngwa". Anyị chere…

Volvo XC40 ihe

GỤKWUO