Volkswagen Golf GTI na-esote nwere ike ịbụ ngwakọ

Anonim

Ọbịbịa nke ọgbọ nke asatọ Golf GTI na-eme atụmatụ maka 2020, mana ụgbọ ala egwuregwu German amalitela ịdị n'ụdị.

Mgbe ọ na-abịa na mmepe nke ọhụrụ engines, obi abụọ adịghị ya na arụmọrụ kemgbe mkpa maka ụdị, na ọbụna ụdị na a sportier pedigree adịghị agbanahụ - nke bụchaghị ihe ọjọọ, nnọọ megidere.

N'oge ọgbọ Volkswagen Golf dị ugbu a eruola n'etiti usoro ndụ ya, ndị injinia na akara Wolfsburg na-elekwasị anya ugbu a na ọgbọ na-esote nke ihe nlereanya ahụ. O doro anya na anyị ga-aga n'ihu na-enwe ụdị engines ọgbara ọhụrụ ugbu a - Diesel (TDI, GTD), mmanụ ụgbọala (TSI), ngwakọ (GTE) na 100% eletriki (e-Golf) - echekwabara isi ihe ọhụrụ maka Ụdị Golf GTI ga-enwe moto eletrik inyeaka.

VIDIO: Ex-Stig na wiil nke ọgbọ asaa nke Volkswagen Golf GTI

N'ebe a maara nke ọma anọ-cylinder 2.0 TSI turbo ngọngọ na-akwadebe ugbu a Golf GTI, Volkswagen kwesịrị ịgbakwunye eletriki volumetric compressor, yiri nkà na ụzụ dị na ọhụrụ Audi SQ7. Ngwọta a ga-eme ka torque ahụ dị na mpaghara rev dị ala na ogologo oge. Ma ọ bụghị naanị nke ahụ.

Igwe ọkụ ọkụ nke dị n'ime ga-enwekwa enyemaka nke moto eletriki, nke na-akwado site na otu sekit eletrik 48V nke na-eme ka compressor volumetric - ọ bụrụ na ịchọrọ ịmatakwu banyere nkà na ụzụ a, lelee njikọ a. Dị ka isi mmalite dị nso na ngalaba nyocha na mmepe nke ika ahụ, nke Frank Welsch na-edu, nha a agaghị abụ naanị melite arụmọrụ nke German hatchback nakwa ga-ebelata oriri na ikuku.

A na-atụ anya mwepụta nke Volkswagen Golf GTI na 2020.

Isi mmalite: Ụgbọ ala

Soro Razão Automóvel na Instagram na Twitter

GỤKWUO