FMS Volkswagen Jetta: ndị America gịnị?

Anonim

N'ezie, Volkwagen Jetta bụ nnọọ ihe ịga nke ọma nlereanya na US na o yiri ka n'ihi nke a zuru ebe nile nabata, ihe nlereanya mere ọtụtụ ndozi, gụnyere iwebata award-emeri 3rd ọgbọ EA888 2.0 TSi engine.

Na dị ka ụzọ isi mee ememe ọnụ ọgụgụ na-arịwanye elu nke ahịa na ihe ịga nke ọma nke ihe nlereanya ahụ, ndị ọrụ na FMS kpebiri inye ya aka "Ọsọ ọsọ na iwe".

Soro anyị wee chọpụta FMS Volkwagen Jetta, mbipụta “Nrọ nke Racer” nke onye America na-akwado FMS.

2013-FMS-Volkswagen-Jetta-Racers-Dream-Static-3-1280x800

Malite site na ntọala mara mma yana na ngọngọ 2.0 TSi na nso nso a, nke dị mwute na ọ bụghị akụkụ nke Jetta nso na Portugal, FMS kpebiri ịrụ ọrụ, nke nwere ike ịbụ ihe a na-apụghị ichetụ n'echiche ịhụ na ihe nlereanya nke àgwà ndị a. Nke a FMS Volkswagen Jetta, nwere mmekorita ya na APR, nke bụ ụlọ ọrụ pụrụ iche na-edozi ụgbọ ala German sitere na VW otu maka ala Uncle Sam, na dịka ọ na-apụghị ịbụ ma ọ bụghị, ọ bụ ihe ezi uche dị na ya inye aka na nkwadebe nke a. Jetta . Ị ga-aghọta ihe kpatara…

Mechanical, FMS Volkswagen Jetta na-eju anyị anya na ntinye nke Stage 3 kit sitere na APR + Turbo, mana nke a bụ naanị mmalite n'ihi na emezikwara ndị internals. APR kwadoro 2.0TFSi nwere mkpanaka njikọ akpara akpa na piston iji wepụta ike karịa. Iji nyere 2.0TFSi ume iku ume nke ọma, a na-eme igbe oriri niile nke carbon ọnụ, yana nzacha nri ozugbo na intercooler dịkwa iche, buru ibu.

2013-FMS-Volkswagen-Jetta-Racers-Dream-Mechanical-1-1280x800

Nsonaazụ nke mmekorita a na FMS Volkswagen Jetta, bụ ihe na-egosipụta 425 horsepower, nke ewepụtara na ngọngọ 2.0 TSi nke ọgbọ nke atọ, nke dabere na 210 horsepower, dị ka maka oke ike na arụmọrụ nke FMS Volkswagen Jetta, data ahụ. Ekpughereghị ya, mana otu ihe doro anya, enweghị ọnụọgụ abụọ agaghị eme ma ọ ga-emerịrị.

Ihe a niile ma ọ bụrụ na anyị na-eburu n'uche na ụkpụrụ enwetara na-enweta na FMS Volkswagen Jetta, na-aṅụ mmanụ ụgbọala na-enweghị ụzọ nke 93 octane, nke na USA bụ ugbua a ọzọ mmanụ ụgbọala, ebe ọ bụ na isi mmanụ ụgbọala na USA bụ naanị ya. nwere 84 octane.

Maka FMS Volkswagen Jetta, ọ bụghị naanị ngosipụta nke ike arụ ọrụ, a ga-eme ihe maka ike ya, akụkụ nke echefubeghị, dị ka FMS Volkswagen Jetta nwere mkpuchi mkpuchi na ogwe stabilizer sitere na H&R.

2013-FMS-Volkswagen-Jetta-Racers-Dream-Static-4-1280x800

Wheel 19-inch, site n'ikike nke TSW, ihe nlereanya Jerez, dabara na taya Nitto-05 na-atụ 245/35ZR19. Iji gbochie mkpali nke ndị kasị accelerated, ndị America a, achọghị chepụta na malite ọrụ nke Brembo, na a braking kit, esịnede perforated discs na 4 piston n'ihu jaws.

N'ụzọ mara mma, ọ bụrụ na ị chọpụtala na ihe dị na FMS Volkswagen Jetta ezighi ezi, yabụ na ọ bụ n'ihi na ike nlele gị ziri ezi. Nke a FMS Volkswagen Jetta na-egosipụta grille n'ihu nke Jetta Hybrid na bompa nke Golf R. A na-agbasawanye akụkụ ya na azụ azụ na-emezigharị kpamkpam iji nabata nkwụsịtụ abụọ. N'ikpeazụ, sket n'akụkụ sikwa na Golf R.

Iji nye ọdịiche egwuregwu ahụ, FMS Volkswagen Jetta na-ese na swiiti ọcha na nkọwa ndị ọzọ na gloss ojii, site n'ikike nke Axalta Coatings Paint.

2013-FMS-Volkswagen-Jetta-Racers-Dream-Interior-3-1280x800

N'ime ime, mgbanwe ndị ahụ dị oke egwu ma dị omimi dị ka n'èzí. FMS Volkswagen Jetta nwere oche Recaro Sportster CS, ebe Ngwọta akwa nke Kọrịnt na-elekọta ihe mkpuchi na akpati. VW naanị emere ka ọ dị, ọkachasị maka FMS Volkswagen Jetta, ọkụ ehihie LED na usoro igodo na ọtụtụ mgbasa ozi RNS315, yana igwefoto ngbanwe gụnyere.

FMS Volkswagen Jetta a bụ ụgbọ ala ọzọ e gosipụtara na ihe ngosi SEMA na Las Vegas. Ọ bụ ihe gbasara ịsị na site n'aka FMS Volkswagen Jetta, anyị nwere ike wepụta ụfọdụ ibe n'ime cha cha. O nwere ike ịbụ na a gọziri anyị na chioma na onye maara ka anyị ga-esi nweta ohere ịnweta nke ahụ ...

FMS Volkswagen Jetta: ndị America gịnị? 20879_5

GỤKWUO