Vila Real na-akwado ọkwa Portuguese nke WTCR na ngwụcha izu a

Anonim

National Speed Championship, Kia Picanto GT Cup, TCR Iberian Championship na WTCR, ihe a niile bụ akụkụ nke akwụkwọ mmado nke afọ a nke Vila Real Circuit a ma ama, nke n'etiti taa, echi na Sọnde ga-elekwasịkwa anya ọzọ nke ndị hụrụ motorsport.

N'agbanyeghị ihe dị iche iche nke mmasị na-ejikọta ya na otu n'ime izu ụka ndị a na-echere na Vila Real, asọmpi nke ga-adọta mmasị bụ, dị ka a tụrụ anya ya, WTCR, ebe Tiago Monteiro ga-adaba n'ahịrị, mgbe ọ meriri 24th Nürburgring awa na TCR. Atiya na njikwa nke a Honda Civic.

Ugbu a, ebe ọ bịarutere na agbụrụ Vila Real, onye ọkwọ ụgbọ ala Porto na-achọ nsonaazụ dị mma na, ikekwe, ịmeghachi mmeri ọ nwetara na 2016, na-eji ahụmahụ ọ na-agba ọsọ na sekit obodo.

Ụbọchị izu ụka jupụtara na ntụrụndụ

Dị ka anyị kwuru na mbụ, engines ga-amalite ime onwe ha nụrụ na Vila Real taa. Ndị mbụ ga-apụ na egwu ahụ bụ ndị ọkwọ ụgbọ ala nke National Speed Championship na TCR Iberian Championship, nke ntozu ha malitere n'ihe dị ka elekere itoolu nke ụtụtụ.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

Ndị na-asọmpi Kia Picanto GT Cup ga-esochi, ndị ikpeazụ ga-apụ na egwu ahụ bụ WTCR, onye mbụ a na-eme n'efu bụ naanị 17:00 taa. A na-ahazikwa oge ntozu maka Kia Picanto GT Cup na National Speed Championship na TCR Iberian Championship maka taa.

Ver esta publicação no Instagram

Here’s your timetable for the upcoming weekend! ?

Uma publicação partilhada por FIA WTCR / Oscaro (@fia_wtcr) a

Banyere agbụrụ, ndị a ka edobere maka Satọdee na Sọnde wee kwe nkwa iweta oke obi ụtọ na sekit nke malitere laa azụ na 1931 na nke. Razão Automóvel ga-anọkwa iji nyochaa agbụrụ ndị a ga-arụrịta ụka n'ebe ahụ. Chọpụta banyere oge maka ule na Vila Real ebe a.

GỤKWUO