Kedu ihe Zenuity na-eme? Ụlọ ọrụ ọhụrụ Volvo

Anonim

Zenuity bu n'obi ịzụlite sistemu enyemaka ịnya ụgbọ ala dị elu yana sistemu ịnya ụgbọ ala kwụụrụ onwe ya. Ọ bụ nsonaazụ njikọ aka n'etiti Volvo Cars na Autoliv.

Ikekwe nzọụkwụ kachasị mkpa na evolushọn nke ụgbọ ala ga-abụ site na ohere ịnya ụgbọ ala kwụụrụ onwe ya, nke na-ekwe nkwa ịgbanwe ụlọ ọrụ ahụ. N'ịgbalị ịkwalite ihe onwunwe, ma ego na nkà na ụzụ, Volvo Cars na Autoliv jikọtara ndị agha site n'ịmepụta njikọ aka, na September 2016, nke mere ka a mụọ Zenuity.

Njikọ aka a bụ nke Volvo Cars na Autoliv nwe ya. Ntinye ego izizi nke Autoliv ruru ihe ruru nde euro 115. Ụlọ ọrụ a ga-enye aka ọ bụghị naanị n'ụzọ ego kamakwa akụ ọgụgụ isi, ihe ọmụma na akụrụngwa mmadụ. Ntụnye aka dabara adaba maka ụgbọ ala Volvo.

Kedu ihe Zenuity na-eme? Ụlọ ọrụ ọhụrụ Volvo 21010_1

Zenuity ga-achọ ịzụlite sistemu enyemaka ịnya ụgbọ ala dị elu (ADAS) na sistemu ịnya ụgbọ ala kwụụrụ onwe (AD). Ntọala nke teknụzụ sitere na ndị Autoliv na Volvo Cars emepụtalarị. Dị ka nke a, ụlọ ọrụ abụọ ahụ ga-enye ikike ma nyefee ikike ọgụgụ isi nke sistemụ ADAS ha na Zenuity.

GỤKWUO: Ndị a bụ ogidi atọ nke atụmatụ ịnya ụgbọ ala kwụụrụ onwe ya

Ụlọ ọrụ abụọ ahụ kwuru mkpa na ntinye aka nke usoro ọhụrụ ndị a na evolushọn nke nchekwa ụgbọ ala. Atụmanya bụ na ngwaahịa mbụ nwere teknụzụ ADAS ga-abata na 2019 yana na ahịa mbụ nke ngwaahịa nwere teknụzụ AD nwere ike ịmalite obere oge ka nke ahụ gasịrị.

Volvo ga-atụgharị ozugbo na Zenuity iji nweta usoro ndị a, ebe Autoliv ga-abụ onye na-eweta ngwaahịa na ọwa nkesa maka ngwaahịa ọhụrụ, nke a ga-enye ndị nrụpụta ndị ọzọ.

Zenuity bụ onye isi na Gothenburg mana nwekwara ebe ọrụ na Munich na Detroit. Ụlọ ọrụ ahụ, nke na-amalite ugbu a ọrụ ya, nwere ndị ọrụ 300, na ngwakọta nke ụgwọ ọrụ ọhụrụ na ịnyefe site na ma Autoliv na Volvo Cars. N'ime oge ọkara, a na-atụ anya na ọnụ ọgụgụ ndị ọrụ ga-eto ruo 600.

Ụgbọ ala Volvo na Autoliv na-emepụta nkwonkwo - Zenuity - iji mepụta usoro ịnya ụgbọ ala kwụụrụ onwe ya

"Site na ijikọta ihe onwunwe anyị ma mara otú anyị si emepụta ụlọ ọrụ nke ga-abụ onye ndu na mmepe nke usoro nchekwa ụgbọ ala. Site na mmalite nke ọrụ Zenuity, anyị na-eme nzọụkwụ ọzọ maka iwebata teknụzụ a na-atọ ụtọ. "

Håkan Samuelsson (n'aka nri) - Onye isi ala na onye isi ala - Volvo Cars

“Zenuity ga-enyere anyị aka ịnye ụzọ kacha mma n'ụwa maka ịnya ụgbọ ala kwụụrụ onwe ya. Ahụmịhe jikọtara ọnụ nke Autoliv na Volvo Cars ga-ahụ na ngwọta nke ndị ọkwọ ụgbọ ala nwere ike iji ya mee ihe n'ezie. "

Jan Carlson (n'aka ekpe), Onye isi ala na onye isi oche nke Autoliv.

Soro Razão Automóvel na Instagram na Twitter

GỤKWUO