Mmalite oyi. Nke a bụ limousine ọhụrụ nke Vladimir Putin

Anonim

Obere a maara banyere ọhụrụ limo, na putin ime na-enweghị Mercedes-Benz S600 Pullman ruo ugbu a na-arụ ọrụ. A ga-ewepụta nkọwapụta ya n'oge na-adịghị anya, dịka ụfọdụ mgbasa ozi mpaghara si kwuo. Mana isi okwu bụ na a haziri ma rụọkwa limousine ọhụrụ nke Vladimir Putin na Rọshịa.

Mmepe nke oru ngo nke Kortezh (ụgbọ okporo ígwè) bụ nke State Research Center NAMI na-arụkọ ọrụ na ụlọ ọrụ ụgbọ ala Sollers, wee malite na 2012. N'ezie, limousine bụ onye mbụ a maara nke ezinụlọ ọhụrụ nke ụdị ụgbọ ala. - a na-eme atụmatụ saloon na minivan - niile sitere n'otu ikpo okwu.

Na mgbakwunye na ijere ọnụ ọgụgụ steeti kachasị elu, a ga-erekwa ụdị ndị a, na-emepụta ihe dị ka nkeji 250 ruo 300 kwa afọ site na 2019, n'okpuru akara ọhụrụ nke a ga-akpọ. anụrị - njikọ nke Latin "aurum" nke pụtara ọla edo, ya na "rus", dị mkpụmkpụ maka Russia. Na Russia, a na-ahụ ọrụ Kortezh dị ka mweghachi nke ụlọ ọrụ ụgbọ ala okomoko dị ogologo oge.

Aurus, Limousine nke Vladimir Putin

Banyere "Oyi Mmalite". Site na Mọnde ruo Fraịde na Razão Automóvel, enwere “mmalite oyi” na 9:00 ụtụtụ. Mgbe ị na-aṅụ kọfị kọfị ma ọ bụ na-enweta obi ike ịmalite ụbọchị ahụ, jiri eziokwu na-atọ ụtọ, akụkọ ihe mere eme na vidiyo ndị dị mkpa sitere na ụwa ụgbọ ala. Ha niile na-erughị okwu 200.

GỤKWUO