Honda Civic 1.0 VTEC Turbo (129hp). Injin kacha mma na ngalaba?

Anonim

Dị na ahịa ihe dị ka afọ atọ, ndị Honda Civic n'ọgbọ nke iri ọ bụ onye na-akwado vidiyo kachasị ọhụrụ na ọwa YouTube anyị.

Site na ọkwa akụrụngwa Dynamic na injin 1.0 VTEC nwere naanị cylinders atọ, kedu ihe ga-abụ àgwà ndị Japan maara?

Na vidiyo a, Guilherme Costa na-ewebata gị Honda Civic 1.0 VTEC na isi ise: mpụta, ime, ike, injin na ọnụahịa. Ihe ndị a niile iji mee ka ị nweta nkọwa niile nke Honda Civic.

Honda Civic

A maara nke ọma anya

N'èzí, nkọwa ndị dị na piano ojii na wiil 17" pụtara, na-akatọ ụdị Dynamic.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

N'ime, ịdị mma ụlọ, ergonomics dị mma na ohere na-enweta ndetu dị mma. N'aka nke ọzọ, infotainment usoro adịghị adọrọ mmasị ma ọ na-akwụ ụgwọ mgbe agụta na gam akporo Auto na Apple CarPlay usoro.

Honda Civic

obere nnukwu injin

N'ihe gbasara mgbanwe, chassis / nkwusioru nchikota na-etinye Civic na Ford Focus na taya, n'agbanyeghị na ọ bụghị obere profaịlụ, hụ na nkwenye dị mma n'etiti nkasi obi na mgbanwe.

N'ikpeazụ, engine. Na-enyere aka ma na-agbanwe, ọ na-enye gị ohere ịga site na 0 ruo 100 km / h na 11.2 s wee ruo 203 km / h.

Honda Civic

Na 129 hp na 200 Nm dị site na 2250 rpm, ọ gosipụtara na ọ bụ akụ na ụba (nkezi nke 6.1 l / 100 km nke na-adaba na nso 5 l/100 km nwayọọ nwayọọ) na obi ụtọ iji, dị ka Guilherme na-echetara anyị na vidiyo.

N'ihe banyere ọnụahịa ahụ, na akwụkwọ ikike afọ asaa na-enweghị njedebe na kilomita, Honda Civic 1.0 VTEC Dynamic dị site na gburugburu 28 000 euro, na-agụghị mkpọsa ndị a na-ejikarị eme ihe.

GỤKWUO