Peugeot 508 ọhụrụ: ume nke ikuku

Anonim

Ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ afọ anọ mgbe mmalite nke French maara nke ọma, Peugeot 508, ọ gara "okpokoro ọrụ". Ugbu a ọ na-enye onwe ya ihe ịchọ mma teknụzụ ọhụrụ na nke ọzọ, yana ụdị injin ọhụrụ na-arụ ọrụ nke ọma.

Ndozigharị mpụta ahụ mere na ụdị 3 dị iche iche, sedan, van na RX, na-enye atụmatụ siri ike n'ihu. Ihe mkpuchi ọhụrụ a na-emezigharị na-enye ihu n'ihu echiche nke ịdị warara na nke a ma ama. Igwe isi ọkụ ọkụ ọhụrụ na bumpers mebere bouquet ahụ.

N'ime, a na-adọrọ uche gaa na ihuenyo mmetụ inch 7 ọhụrụ etinyere na njikwa etiti, nke na-achịkọta ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ọrụ niile nke sistemu ahụ. A na-emeziwanye àgwà nke ihe ndị ahụ, ugbu a na-egosi mgbakọ nlezianya karị. Mmelite teknụzụ ọhụrụ gụnyere sensọ ntụpọ ntụpọ, igwefoto na-atụgharị, yana ụdị ọrụ ọhụrụ ejikọrọ site na Peugeot Connect Apps.

Peugeot ọhụrụ 508 2015 (14)

Agbakwunyere engines ọhụrụ atọ na 508 lineup, gụnyere ọhụrụ 1.6-lita 165 THP turbo petrol engine na 165hp na C02 emission nke 131g / km jikọtara na ngwa ngwa ngwa ngwa isii ma ọ bụ nnyefe akpaka ọhụrụ nke ọsọ isii.

The ọzọ ọhụrụ engine bụ ngọngọ 2.0 lita turbo diesel BlueHDi na 150 horsepower (105 g / km nke C02) na a 6-ọsọ ntuziaka gearbox na nke abụọ na 180 horsepower (111g / km nke CO2) na a 6-ọsọ akpaka nnyefe. .

Ihe ngosi ihu 508 ga-enwe ihe ngosi ụwa n'otu oge na August na Moscow Motor Show na Chengdu Motor Show, naanị mgbe ahụ n'October ka a ga-egosipụta ya na ihe ngosi moto Paris mara mma. Ahịa na Europe na-amalite na etiti Septemba, mana ọ ka na-enweghị ọnụ ahịa.

Osisi:

Peugeot 508 ọhụrụ: ume nke ikuku 22220_2

GỤKWUO