SEAT ka ewepụtala aha SUV ya n'ọdịnihu

Anonim

Ebumnuche ahụ pụrụ iche. Site na SUV nke atọ a haziri ahazi, ụlọ ọrụ Spanish SEAT kpebiri ịjụ ọha na eze na ndị nwere ike ịzụ ahịa ihe nlereanya ahụ, site na usoro ịtụ vootu n'ịntanetị nke isiokwu ya bụ. # SEAT na-achọ aha , ihe na-aha ọhụrụ nlereanya.

Mgbe a nke mbụ ogbe elaborated na onyinye nke ọha na eze na nke rụpụtara na ngụkọta nke 10 340 Spanish ebe-aha (naanị criterion nyere, n'agbanyeghị, site Barcelona ika), tụrụ aro aha na-mgbe ahụ osụk na a rigorous analysis. usoro dabere na njirisi asụsụ na nke iwu, na-ebute ndị asọmpi itoolu. Ozugbo arụrịtara ụka n'ahịa ndị bụ isi ebe SEAT na-ere ụdị ya, ha mechara belata ka ọ bụrụ naanị anọ: Alborán, Aranda, Ávila na Tarraco.

Ozugbo achọpụtara ndị ikpeazụ, SEAT gbara ndị na-akwado ika ahụ aka ọzọ ịtụ vootu maka aha nhọrọ ha. Na ọnụ ọgụgụ kasị elu nke votes n'ime 146 124 ndị na-ekere òkè na votu - 53,52% nke nhọrọ, ya bụ, 51 903 votes - na-aga. Tarraco.

Tarraco, isi obodo nke ụmụ nwanyị Hispanic na Alaeze Ukwu Rom

Ọ bụrụ na ịchọta okwu ahụ dị ịtụnanya, anyị ga-akọwa na ọ bụ aha a maara ya, n'oge ochie, obodo Spanish nke Tarragona, nke e wuru na Mediterenian, bụ ebe obibi Rom kacha ochie na Iberian Peninsula. Ọ bụkwa isi obodo Hispania n'oge Alaeze Ukwu Rom.

Futuro SUV bụ ụdị nke iri na anọ aha ya bụ ebe Spanish

Banyere Tarraco, ọ bụ aha mbụ nke SEAT nke a na-ahọrọ site na votu a ma ama, kamakwa 14th Spanish topony, ejiri mee ihe n'ụdị nke ika ahụ. Omenala, n'agbanyeghị, malitere na 1982, ya na Ronda. Ka ọ dị ugbu a, ụdị 12 ọzọ agbasowo: Ibiza, Malaga, Marbella, Toledo, Inca, Alhambra, Cordoba, Arosa, Leon, Altea, na mgbakwunye na abụọ kachasị ọhụrụ, Ateca na Arona.

Banyere SUV n'onwe ya, a maara na ọ bụ nnukwu ihe nlereanya, nke nwere ike iburu ndị bi na 7. A na-ahazi mmalite ahịa maka njedebe nke afọ a, a na-atụkwa anya na enwere ike igosipụta ụdị ọhụrụ ahụ na Geneva Motor Show na-esote, na March.

GỤKWUO