Honda CR-V ọhụrụ nwere igwe turbo 190 hp 1.5

Anonim

Ọgbọ nke ise Honda CR-V ka ekpughere ya. Ndị a bụ isi akụkọ.

Ọ bụ na a ọzọ siri ike nlereanya na a ọhụrụ imewe na Honda bu n'obi "iwere site oké ifufe" nke asọmpi nke kọmpat SUVs. The Honda CR-V na-anọgide na-ekwesị ntụkwasị obi na visual njirimara nke Japanese ika, ma n'ihe metụtara ọgbọ nwere ihe nkọwa akara na ọbụna ibu akụkụ (wheelbase amụbawo site 41 millimeters), abụọ Efrata pụta ìhè na ọhụrụ nlereanya a.

honda-cr-v-2

N'ime, kehoraizin ahịrị ka ugbu ma ugbu a na ọhụrụ asaa-inch ihuenyo, na ika ọhụrụ ọgbọ infotainment usoro. Honda na-egosipụtakwa evolushọn na-ewu mma yana n'ihe gbasara ergonomics - ụkwụ ụkwụ nke onye na-azụ njem abawanyela site na 53 millimeters na ikike ibu abawanyela na ngụkọta nke 1104 lita.

"Honda CR-V ọhụrụ na-ebuli mmanya ahụ n'ụzọ ọ bụla kwere omume na nke a pụrụ ichetụ n'echiche, n'ihe gbasara arụmọrụ, oghere na ọdịnaya. adịchaghị , tinyere mma mmanụ ụgbọala aku na uba. Ndị ahịa ga-ahụ ọdịdị nke ihe nlereanya a n'anya yana ahụmịhe n'azụ wiil. "

Jeff Conrad, osote onye isi oche nke Honda

Honda CR-V 2018

Ebube nke Ochie: Echefuru ya n'ime ebe a na-adọba ụgbọala ihe karịrị afọ 20, ugbu a, a ga-eweghachi ya na Portugal.

N'ihe banyere engines, akara Japanese nyefere n'aka "ọlaọcha nke ụlọ" na, na nke mbụ, họọrọ iji otu engine turbo mmanụ ụgbọala nke Honda Civic, nke na-ebuga 190 hp na CR-V - kama nke ahụ. nke 180 hp hatchback. Igwe ikuku ikuku nke 2.4 lita anọ na-alaghachi na 184 hp na 244 Nm. A na-eji igwe abụọ a kwadebere na nnyefe akpaaka (CVT) na teknụzụ Honda G-Shift nke n'ihu ma ọ bụ ụgbọala niile (nhọrọ).

The Honda CR-V ga-eme ka mpụta mbụ ya ọnwa na-abịa na Los Angeles Motor Show na American-ahịa version (eserese). Ihe niile na-egosi na ihe nlereanya maka ahịa ndị Europe - nke na ụkpụrụ ekwesịghị ịdị iche - ga-eru nanị "ochie kọntinent" na njedebe nke afọ ọzọ.

honda-cr-v-3

Soro Razão Automóvel na Instagram na Twitter

GỤKWUO