Volvo XC60 6x6: dị njikere maka apocalypse | Akwụkwọ akụkọ ụgbọ ala

Anonim

Ndị Swedes na-akwadorịrị maka Apọkalips ma chọọ ịse ihe niile. Ekwuru na njedebe nke ụwa ga-amalite na Volvo factory na Gothenburg na nke a XC60 6×6 na-ewusi asịrị.

Mba, Volvo agaghị ere Volvo XC60 6 × 6 nke a na nke a abụghị azịza Volvo na G63 AMG 6 × 6 nke emelarị ọtụtụ ndị na-agụ akwụkwọ anyị enweghị ụra. Ka anyị were ọbụna na nke a Volvo XC60 6×6 bụ n'ezie a "6×6" na ọ bụghị naanị a Volvo XC60 na isii wiil - ka ihu ya, ọ na-eme ka ihe niile na-akpali akpali. Nke a 6 × 6 Volvo XC60 na-anọdụ n'isi ụlọ ọrụ Volvo dị na Gothenburg na otu ihe mgbaru ọsọ: ịbụ ụgbọ ala nke Volvo President Håkan Samuelsson mgbe apocalypse malitere na Sweden.

Volvo XC60 6x6 samuelsson

N'ajụjụ ọnụ ya na Razão Automóvel, Håkan kpughere na ebe ọ bụ na Volvo XC60 ọhụrụ batara na vidiyo ọhụrụ Lune na igwe eletrọnịkị nke Swedish House Mafia, “ihe nkiri” na ogige mmepe ika a aghọwo “ihe nzuzu” yana na “echiche ọhụrụ zuru oke. ” nke “ọnọdụ ụwa” pụtara. "M ga-agbapụ Gothenburg kwupụta Saudi Arabia, ịrị na kasị elu dune na na njedebe nke apocalypse Volvo XC60 6 × 6 ga-abụ nanị na-arụ ọrụ ụgbọ na mbara ala. Ọ dị mma, ọ ga-abụ Volvo XC60 6 × 6 na ụgbọ ala Mercedes. "

Volvo XC60 6x6 3

Volvo XC60 6 × 6 ga-abụ ụgbọ ala ịse foto

Ma nke ahụ bụ ihe ọ gwara anyị, ma ọ bụ na nke a Volvo XC60 6 × 6 ga-anọchi ochie Volvo V70 jere ozi otu nzube – na-a igwefoto ụgbọ – m Swede bụ a bit nchara m ekwupụta…Nke a Volvo XC60 6×6 a na-ese ya na matte ojii ma nwee ọtụtụ akụkụ nke e wuru kpọmkwem maka ụlọ ụdị ihe nkiri ọ bụla na ikpo okwu na-adịghị mma, nke na-enye ohere ka onye "cameraman" gbaa n'enweghị nsogbu na njem.

Volvo XC60 6x6 2

Maka ndị nọrọ ruo na njedebe nke akụkọ ahụ ma jisie ike ijikwa oge zen a, nke a bụ vidiyo Lune maka otu "Hapụ Ụwa Azụ", nke gosipụtara Mafia Swedish House. Na vidiyo, ewepụtara mgbe ìgwè ahụ mere njem ikpeazụ ha, anyị nwere ike ịhụ ihe ha na-apụ maka ebe dị iche iche na Volvo XC60 ọhụrụ. Mgbasa ozi na-enweta 20!

Ma gị onwe gị, olee ụgbọ ala ị họọrọ ichebe gị na Apọkalips? Kwuo ebe a na ibe Facebook nke a na-adịghị ahụkebe!

Volvo XC60 6x6: dị njikere maka apocalypse | Akwụkwọ akụkọ ụgbọ ala 23309_4

Ederede: Diogo Teixeira

GỤKWUO