Ụlọ ọrụ mmepụta ihe. Otu ahụ ka ị na-ese ụgbọ ala

Anonim

Afọ atọ nke nyocha na uche iji weghara usoro ahịa: "Ọmụmụ agba na-amalite n'ime" , na-ekpughe Jordi Font nke ngalaba SEAT's Color&Trim. Njem a na-amalite site na nyocha ahịa na-ejedebe na ntinye nke agba na ụgbọ ala. Usoro anyị nwere ike soro na vidiyo egosipụtara.

Sayensị N'azụ Agba Pantone

N'ime ụlọ nyocha, a na-eme ngwakọta nke na-agbanwe ihe okike ka ọ bụrụ mmega ahụ naanị kemịkal. N'ihe banyere SEAT Arona chromatic range: "Site na ịgwakọta 50 pigmenti dị iche iche na ihe ndị dara ọla, ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ 100 dị iche iche nke otu agba ka e kere iji họrọ ndò kachasị mma", Carol Gómez na-akọwa, nke sitere na ngalaba Color & Trim.

Ụlọ ọrụ mmepụta ihe. Otu ahụ ka ị na-ese ụgbọ ala 23434_1

Agba na-abawanye ọkaibe na nhazi onwe onye bụ ihe doro anya

Otu ihe atụ nke a bụ SEAT Arona ọhụrụ, nke na-enye gị ohere ịhọrọ n'ime ihe karịrị 68 nchikota.

Site na usoro mgbakọ na mwepụ na eziokwu

Ozugbo ahọpụtara, a ga-etinye ụcha ahụ na efere ahụ iji gosi na ọ bara uru na mmetụta ọhụụ ikpeazụ mepụtara. "A na-anwale mmetụta a na-ahụ anya, sparkles na shading na efere ígwè ekpughere na ìhè anyanwụ na ndò iji gosi na agba ahụ, mgbe etinyere ya, kwekọrọ na ihe a na-eme ka ọ dị mma", ka Jesús Guzmán na-agbakwụnye, si na ngalaba nke Color & Trim.

Ụlọ ọrụ mmepụta ihe. Otu ahụ ka ị na-ese ụgbọ ala 23434_2

Site na tiori ka omume

Na griin haus, a na-ese ụgbọ ala ndị ahụ na okpomọkụ n'etiti 21 na 25 degrees. N'ime usoro akpaaka zuru oke, robots 84 na-etinye 2.5 kilos nke agba ihe karịrị awa isii n'ụgbọ ala ọ bụla. Ụlọ ndị a na-agba agba nwere usoro ikuku ventilashion yiri nke a na-eji n'ime ụlọ arụ ọrụ iji gbochie ntinye nke uzuzu n'èzí, si otú a na-egbochi ihe ndị na-adịghị ọcha na-edozi na agba ọhụrụ a na-etinye.

Ụlọ ọrụ mmepụta ihe. Otu ahụ ka ị na-ese ụgbọ ala 23434_3

Na mkpokọta, agba asaa, nke dị gịrịgịrị dị ka ntutu ma sie ike dị ka nkume, na-akpọnwụ na oven na ogo 140.

Ozugbo etinyere ya, 43 sekọnd zuru ezu iji gosi na ọ dịghị ezughị okè na ntinye nke agba. Ụgbọ ala ndị ahụ na-aga site na nyocha nke na-enyocha oge niile nke eserese na enweghị adịghị ọcha.

GỤKWUO