Ị bụ nwata ma dị ka ụgbọ ala? BMW Portugal na-ewe ọrụ

Anonim

Ngwa maka mmemme a ga-eme site na ahụmịhe ụbọchị 2, nke na-achọ ịdọta ndị na-eto eto nwere mmasị maka ụgbọ ala. N'ihe gbasara ntozu, ndị a na-aga ime nwere ike imecha ma ọ bụ gụchaa akwụkwọ ọkachamara ma ọ bụ ụlọ akwụkwọ sekọndrị.

Na omume, a ga-enwe ihe ịma aka a kapịrị ọnụ nke ndị na-eme ntuli aka ga-achọta ngwọta dị iche iche, nke onye nduzi na-eduzi ma "ree" ya na Business Tank na ndị juri nke mejupụtara ndị ọkachamara ga-enyocha echiche nke ndị sonyere.

Genius kedu?!

Kedu ihe m kwesịrị ịme?

Enwere ike itinye ntinye na webụsaịtị ọdịnihu na-akparaghị ókè (njikọ na njedebe nke akụkọ ahụ). Ihe omume ndị a ga-enwe ọnụ ahịa ntinye nke 10 euro na ga-eme na Lisbon na 21st na 22nd nke April, na Porto na 28th na 29th nke April na na Leiria na 12th na 13th nke May.

Ọrụ Genius na-achọ ịkpali ndị ahịa site n'igosi ngwaahịa na teknụzụ ụgbọ ala kachasị ọhụrụ. N'otu aka ahụ, Product Genius na-ekwe nkwa na a na-emeso onye ahịa ahụ n'ụzọ pụrụ iche na nke pụrụ iche, gụnyere ya na ụkpụrụ nke ika ahụ site na ngosi nke isi ozi, uru na njirimara, banyere BMW ma ọ bụ MINI ngwaahịa, iji mepụta ntụkwasị obi, mmetụta uche na mmasị maka ika na ngwaahịa.

Site na atụmatụ a, BMW Portugal na-ezube ọ bụghị naanị ịzụ ndị na-eto eto nwere nkà ọhụrụ, nke ga-adị mkpa iji bụrụ ezigbo ndị ọkachamara, kamakwa iji mee ka BMW Group Portugal bịaruo nso talent ọhụrụ. Njikọ na weebụsaịtị Unlimited Future dị ebe a.

GỤKWUO