VW Taigun: onyonyo ohuru na vidiyo | Akwụkwọ akụkọ ụgbọ ala

Anonim

VW Taigun compact crossover nwere ike ịbanye na mmepụta na 2016. VW kpughere ihe oyiyi nke ihe nlereanya ahụ nke e mere n'elu ikpo okwu VW UP!

VW Taigun, crossover kọmpat nke na-achọ imeri ndị na-eto eto na mba ebe ndị bi n'obodo ukwu bụ otu n'ime ụgbọ ala nke nhọrọ. N'ezie, anyị anaghị ekwu banyere United States, ebe a na-atụ anya na a ga-eme ka ihe nlereanya a, nke a ga-ere ahịa, na-atụghị anya ya. Ndị America anaghị adọrọ mmasị n'obere ụgbọ ala ndị nwere engines 3-cylinder, ma ọ bụ ndị na-eto eto ndị bịarutere obodo ahụ na nso nso a adịghị ahụ na ọ bụ ihe ejiji ma ọ bụ mara mma ịnya ụgbọ ala egwuregwu a.

Volkswagen Taigun 02

VW Taigun ka bụ echiche, mana ọ "jupụtala anya" nke ọtụtụ ndị na-eto eto na-echere ụgbọ ala mbụ ha. Crossovers, SUV, SAV, SOV, SIV, SEV na ọtụtụ ndị ọzọ bụ n'ezie na ejiji. Ma ndị obere obodo kwa, nke na-agwa anyị na kọmpat crossover, dabere na isi nke onye bi na ejiji, nwere ike ịkpata ezigbo "ọkụ", na nke a "Taigun fever".

Volkswagen Taigun 09

E gosipụtara echiche VW Taigun maka oge mbụ na São Paulo Motor Show na 2012. Na March 2013, na Geneva Motor Show, Ford gosipụtara Ecosport, ihe nlereanya nke dabara n'okpuru Ford Kuga na ndepụta ihe ngosi American brand na onye. na-ahụ ahịa iji merie na Europe na obodo ndị ọzọ dị ka Latin America. Ecosport ga-abanye na mmepụta na 2016 na ụmụ nwanyị na ụmụ nwanyị, VW Taigun agaghị achọ ịhapụ agbụrụ ahụ.

A ga-emepụta ụdị ụgbọ ala aka ekpe nke VW Taigun na São Paulo na a ga-emepụta ụdị mbanye aka nri na Pune, obodo dị na steeti Maharashtra, India. VW na-amụkwa ohere nke imepụta VW Taigun a n'obodo Kaluga, Russia.

Kedu ihe ị chere maka VW Taigun a? Portugal ọ bụ ahịa ebe ị ga-akụ nzọ? Anyị kwenyere. Kwụsị site na ibe Facebook gọọmentị anyị wee hapụ anyị okwu gị.

VW Taigun: onyonyo ohuru na vidiyo | Akwụkwọ akụkọ ụgbọ ala 27771_3

Ederede: Diogo Teixeira

GỤKWUO