BMW M8 ọhụrụ maka 2016?

Anonim

Otu n'ime asịrị nke izu bụ mbata nke ihe nlereanya ọhụrụ na ngalaba M. N'okwu a, anyị na-ekwu maka (nke a na-atụ anya ya) BMW M8, nnukwu ụgbọ ala nke a ga-ewu iji mee ememe ncheta 100th nke German ika - ma ọ bụrụ na ewepụtara ya na 2016.

Nke a rumor bụ agaghịkwa ọhụrụ, ndị ọzọ ntị ga-echeta na anyị kọrọ nke a rumo na November nke afọ gara aga, Otú ọ dị, o yiri ka e nwere ugbu a ụfọdụ ndị ọzọ ozi ọma na nke a.

BMW M8

Friedrich Nitschke, onye isi nke ngalaba M, ekpughere ụfọdụ nkọwapụta nke ọrụ ọhụrụ a nwere oke oke. Na mgbakwunye na ihe a maralarị, a maara na M8 ga-ekekọrịta n'ọdịnihu i8 ngwakọ (nke 2014) niile components na aluminum na carbon fiber, Otú ọ dị, engines ga-adị nnọọ iche. I8 ga-eji ihe mgbochi 3-cylinder 1.5 lita na moto eletrik etinyere na axle n'ihu, nke ga-enye ụgbọ ala ahụ ike jikọtara ọnụ nke 350 hp. N'aka nke ya, a na-atụ anya na M8 ga-eji igwe ejima-turbo V8 dị njikere ịnye 600 hp nke ike. Ọnụọgụ na-enye anyị ohere ịhụ ọsọ ọsọ site na 0-100 km / h na ebe 3 sekọnd.

Nke a M8 ga-abụ nke ukwu Mkpa ọkụ karịa ya V8 rivals (Ferrari 458 na Audi R8). Mana ruo mgbe 2016 bịarutere, ọ ka dị anyị ka anyị ga-aga n'ihu na-enwe nkụda mmụọ maka ozi ndị ọzọ gbasara onye ga-anọchi M1…

BMW-M8

(Naanị onyonyo na-atụgharị uche)

Ederede: Tiago Luís

GỤKWUO