Ndị a bụ ụdị 8 nke Kia ga-amalite na 2017

Anonim

N'afọ na-abịa Kia ga-agbakwunye ụdị ọhụrụ asatọ na nso ya maka ahịa ụlọ, gụnyere Kia GT ọhụrụ.

Afọ ọhụrụ, ụdị ọhụrụ nke ụdị maka akara Korea. Na 2017, Kia na-aga n'ihu na ngwaahịa ya na-akpasu iwe na nke mbụ ga-emepụta ụdị asatọ n'ime otu afọ.

Ebumnuche bụ ime mgbanwe site na ịdịmma nke ihe owuwu na akụrụngwa, na mgbakwunye na nchegbu banyere injin ndị ọzọ. "Ọdịmma adịlarị ebe ahụ, ahịa ahụ adịkwaghị", na-ewusi Pedro Gonçalves, onye isi ahịa na ahịa ahịa na Kia Portugal.

Afọ na-amalite ozugbo na mbata na ahịa nke Kia Niro , ngwakọ crossover na-eme Kia mpụta mbụ na ahịa a na-eto eto. Ọzọkwa na Jenụwarị, a ga-egosipụta ihu igwe minivan Kia Carens.

HỤỌ KWESỊRỊ: Kia: Zute igbe igbe akpaaka ọhụrụ maka ụdị ịnya ụkwụ n'ihu

Na March, ọhụrụ Kia Rio , na otu ọnwa ka e mesịrị, ọhụrụ Picanto . Mgbe okpomọkụ gasịrị, ngwakọ ọzọ na-akpasu iwe! Na mbata nke plug-in nsụgharị maka Niro na nnukwu (oche na ụgbọ ala), ma na Septemba. Ọnwa na-abịa ọhụrụ Akụkụ B SUV site na Kia, dabere na Kia Rio na nke ga-eche ndị mmegide ihu na Renault Captur, Nissan Juke, Peugeot 2008, Mazda CX-3, n'etiti ndị ọzọ.

N'ikpeazụ, na Nọvemba, CK ọhụrụ ahụ na-adaba n'ahịa ahụ, aha koodu maka ihe ga-abụ n'elu ebe maka akara South Korea. Edebere maka ihe ngosi na Detroit Motor Show na Jenụwarị, ọnụ ụzọ anọ a nwere ike ịkpọ Kia GT - ọ ga-abụ Kia kacha ngwa ngwa, yana ngwa ngwa site na 0 ruo 100 km / h n'ihe dị ka sekọnd ise.

Soro Razão Automóvel na Instagram na Twitter

GỤKWUO