Alentejo GNR na-enweta ekele na-atụghị anya ya

Anonim

Enwere akụkọ ndị kwesịrị ka a kọọ. Na akụkọ a, nke gụnyere ọdụ ụgbọ okporo ígwè GNR na Vendas Novas, ndị Japan abụọ na taya dị larịị, na-adaba na ụdị a.

N'oge anyị na-achọ akụkọ kwa ụbọchị maka Razão Automóvel, anyị hụrụ akụkọ banyere ndị Japan abụọ gbadara na Alentejo bụ ndị, n'ihi enyemaka njikere nke ndị agha GNR abụọ jisiri ike gaa n'ihu njem ha. E bipụtara akụkọ ahụ na ibe Facebook GNR do Alentejo.

Anyị nwere mmasị na ụzọ ọchị nke Alentejo GNR si kesaa ihe omume ahụ nke ukwuu nke na anyị kpebiri idegharị ederede dum, yana ihe atụ nke ndị Japan na-enyere aka mere:

“Mgbe ụfọdụ, a na-enwe ụbọchị ndị dị otú ahụ. N’oge anyị na-eme nchegharị, Cabos Nuno Letras na José Oliveira, bụ́ ndị si n’ọdụ ụgbọ okporo ígwè Vendas Novas, nyeere ndị Japan abụọ aka ịgbanwe taya. Ruo ebe a, azụmahịa dị ka ọ na-adị . Ma mgbe ụbọchị ole na ole gachara, kaadị ozi a rutere. Si Japan ji ụgbọ elu. Mba, na-egwu egwu, o si na Lọndọn, mana otu ahụ o sighị abụ abụ.

Daalụ, Shiho Watänabe - ka ọ dị ugbu a site na kaadị ahụ, anyị mụtakwara onye nta akụkọ na isi obodo Britain nke Asahi Shimbun a ma ama!"

gnr si alentejo

Isi mmalite: GNR do Alentejo Facebook

GỤKWUO