okirikiri ọgbakọ n'ogo nke ihe ngosi moto 2017

Anonim

N'etiti November 21st na 24th, a Cycle of Conferences na ọdịnihu nke njem, nkà na ụzụ, gburugburu ebe obibi na asọmpi ga-enwe n'otu oge na 2017 Motor Show.

Mbugharị na narị afọ nke 21. Nchịkọta. Ihe ịma aka.

Erick Jonnaer, Secretary General nke ACEA (Association of European Automobile Manufacturers), bụ ọbịa maka isiokwu a ga-elekwasị anya na isiokwu ndị dị ka:
  • Mmachi mmanụ dizel na mba ụfọdụ;
  • Nsonaazụ nke iwebata usoro WLTP ọhụrụ;
  • Oke ọhụrụ na ikuku CO2

Ụbọchị: Nọvemba 21, elekere 1:00 nke ehihie

Ebe: Hotel Vips Art's - Parque das Nações, Lisbon

Mmekọrịta dị n'etiti ụlọ ọrụ ụgbọ ala na gburugburu ebe obibi.

Valorcar kwalitere, Vehicle Management Society in End-of-Life, Lda.

  • Biomaterials akara nkwado nke azụmahịa na mbara ala

Mmechi: Odeakwụkwọ nke steeti maka gburugburu ebe obibi, Eng. Carlos Martins

  • Nkwado ka ukwuu, arụmọrụ na, n'ọtụtụ ọnọdụ, nguzogide: ihe ndị dị ndụ dị ka soy, bamboo ma ọ bụ osisi agave na-ewere ọrụ dị mkpa na-arịwanye elu na ụlọ ọrụ ụgbọ ala, ruo n'ókè nke ndị na-emepụta taya na ndị na-arụ ụgbọ ala. ngwaahịa.
  • Na mgbakwunye na ihe ọhụrụ nke ga-agbanwe ụgbọ ala anọ, a ga-edozi asambodo gburugburu ebe obibi nke ụlọ ọrụ ndị na-emeso ha ozugbo na imegharị ihe mkpofu na-ejikọta na nri ha, na panel nke ga-agụnye ọnụnọ nke odeakwụkwọ. nke steeti maka gburugburu ebe obibi, Eng. Carlos Martins.

Ụbọchị: Nọvemba 22, elekere abụọ nke abalị

Ebe: FIL - Parque das Nações, Lisbon

Ndị ahịa nke Ọdịnihu. Kedu onye ọ bụ? Kedu ihe ị na-achọ?

  • Emebere ya na onye na-azụ ahịa ma juputara na ọrụ: nke a ga-abụ ụgbọ ala nke ọdịnihu, nke a na-ahazi, jikọọ na njikọ karịa mgbe ọ bụla na ecosphere nke njem ebe a ga-eme mkpebi na "igwe ojii" nke ịntanetị dabere na mmasị nke ya. ndị ọrụ.
  • A kọwapụtara usoro ahụ nke na ọ ghọọlarị ụdị fait accompli, ọ bụghị ihe ọzọ n'ihi na okwu ndị dị ka "telematics" ma ọ bụ "e-call" na-arịwanye elu na ụlọ ọrụ ahụ. Mana ụdịrị ndị a na-atụ aka n'ụzọ ziri ezi? A sị ka e kwuwe, gịnị ka ndị na-eri nri taa na-achọ? Kedu ka esi akọwa ya, nke pụtara na ị na-akwado na ọchụchọ maka ozi yana kedu ka ndị na-emepụta ụgbọ ala si akwadebe ihe ngwọta ngagharị nke na-anabata mmasị gị?

Ụbọchị: Nọvemba 23, 3:30 ehihie

Ebe: FIL - Parque das Nações, Lisbon

Isi mmalite: Magazin Fleet

GỤKWUO