Torino Design ATS Anụ ọhịa Echiche iri na abụọ: nnukwu nloghachi

Anonim

Torino Design na ATS na-akwadebe uzommeputa dị oke ọchịchọ ịlaghachi na esemokwu ahụ na ụdị ndị eguzobelarị, ya bụ, LaFerrari na ụlọ ọrụ.

Ekpughere ya na ngosi ụgbọ ala mepere emepe, Parco Valentino Salone na Gran Premio, Wild iri na abụọ ugbu a bụ echiche nke na-ezube ire ere n'oge adịghị anya. O kwesiri iru asọmpi nke ukwuu site na Ferrari, Porsche na Mclaren, na dị ka ATS si kwuo, a na-atụ anya na ọ ga-emepụta ihe dị ka nkeji iri atọ.

Site ná mmalite, a na-ekwe nkwa ihe pụrụ iche, ma e nwere ihe ndị ọzọ. A ga-emepụta Wild iri na abụọ na 'katidral' pụrụ iche. Mmepụta ga-ewere ọnọdụ na ụlọ ọrụ mbụ nke Bugatti dị na Campogalliano - cheta na EB110 nke mbubreyo sitere na ụlọ ọrụ a na 1990s.

The teknuzu mpempe akwụkwọ nke a Wild iri na abụọ mmasị na-egosi na ATS nwere a ọhụụ lekwasịrị anya n'ọdịnihu, n'ihi na Wild iri na abụọ bụ ngwakọ dị nnọọ ka ndị ọzọ asọmpi' amụma dị ka: McLaren P1, Ferrari LaFerrari na Porsche 918 Spyder.

2015-Torino-Ewe-ATS-Wild-Iri na Abụọ-Echiche-Static-1-1680x1050

The Wild iri na abụọ nwere trump kaadị n'elu aka aka ya iju ọbụna ndị kasị obi abụọ. A na-akwado Wild iri na abụọ site na ọmarịcha 3.8l ejima-turbo V12 site n'enyemaka nke igwe eletrik 2.

Nsonaazụ bụ nnukwu ike 848 horsepower jikọtara yana oke oke ike: 919Nm! Nlekọta nke isi iyi ike a bụ ọrụ nke nnyefe akpaaka nke ọsọ ZF 9. Ọnụ ọgụgụ zuru ezu nke setịpụ, dị ka ATS si kwuo, agaghị agafe 1500kg, nke na-eme ka anụ ọhịa iri na abụọ na-asọmpi, n'ihi ike na-adị arọ nke 1.76kg / hp - uru ntinye aka.

Dị ka ATS si kwuo, anụ ọhịa iri na abụọ ga-enwe ike ịmalite site na 0 ruo 100km / h n'ihe dịka 2.6s na site na 0 ruo 200km / h na 6.2s. Ọsọ kachasị na-adọrọ mmasị: karịa 380km / h. N'ikwu ya n'ụzọ ọzọ, Wide iri na abụọ agaghị enwe nsogbu ọ bụla iji kwado asọmpi ahụ.

N'ihe gbasara mmata gburugburu ebe obibi, Wide iri na abụọ meriri asọmpi ahụ site na nnwere onwe 30km ya n'ụdị ọkụ eletrik, dị mma karịa LaFerrari na 918 Spyder, nwere ike naanị 22km na 19km n'otu n'otu.

ATS enyebeghị anyị ozi kemgbe 2013 mgbe acclaimed 2500GT, ma anụ ọhịa iri na abụọ ga-abụ maka mmalite mmalite nke ika ahụ? Hapụ anyị echiche gị na netwọk mmekọrịta anyị.

Torino Design ATS Anụ ọhịa Echiche iri na abụọ: nnukwu nloghachi 30091_2

Jide n'aka soro anyị na Instagram na Twitter

GỤKWUO